Jump to content



new mobo options


amorfis

Recommended Posts

καλησπερα. παω σε 1155 και εχω βρεθει σε ψυχολογικο αδιεξοδο... καταρχην να πω οτι εχω 5hdd πανω και ενα dvd οποτε θελω να εχει σατα αρκετα... ειμαι αναμεσα σε gigabyte z77-ud5 vs asrock z77 professional και asrock z77 oc. ram θα βαλω την καινουρια τη kingston x beast 8gb στα 1866. και ιντελ 3570κ. να σας πω οτι παντα σε ολα μου τα pc δουλευα gigabyte και kingston παντα αξιοπιστα και με κλειστα ματια.. η ασροκ μου αρεσει πολυ αλλα κολλαω λιγο με δε ειναι πολυ οκ... αλλα αυτη τη oc z77 την εχω ερωτευτει... βοηθεια? γνωμες?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τόσα χρήματα για μητρική ? Πολλά δεν είναι 220-250€ ? Τι παραπάνω θα κάνει όταν τώρα όλα πια τα chip είναι ενσωματωμένα στην CPU ???

Δώσε 120-140€ το πολύ, φίλε μου ! Μια χαρά μητρικές παίζουν και σε αυτά τα χρήματα.

Πχ.

Asrock Z77 Extreme4

Gigabyte GA-Z77X-D3H

Link to comment
Share on other sites

Ο επεξεργαστής που αναφέρει παραπάνω είναι 'Κ' οπότε ναι πάει για OC.

Η gigabyte έχει χαλάσει αρκετά σε θέματα ποιότητας πλέον. Εγώ δεν θα την κοίταγα με ανοιχτά τα μάτια αλλά με πλήρη προσοχή. Ρίξε και μια ματιά τι γίνεται με PCIx 3.0. Κάπου διάβασα ότι παρόλο που τις διαφημίζουν για PCIx 3.0 compatible οι περισσότερες μητρικές της Gigabyte είναι PCIx 2.0 και με PCIx 3.0 κάρτα γραφικών τρώνε και φρίκη και πέφτουν σε PCIx 1.0 mode με τις ανάλογες επιπτώσεις σε bandwidth.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα.. ναι ακουσα και απο ενα φιλο που ασχολειται οτι εχει ακουσει για τη gigabyte οτι εχει πεσει η ποιοτητα καπως.. απογοητευτηκα γιατι εχω αλλαξει 4 gigabyte.. ναι ενδιαφερει το o.c οποτε χρειαζομαστε και φασεις αρκετεσ αλλα και σατα οπως ειπα απο αρχη.. την z77 oc τη γουσταρω πολυ αλλα με χαλαει που δε εχει ενα pci για την καρτα ηχου μου και ενα δευτερο λαν... αναμεσα στις 2 asrock παντως δε νομιζω πως υπαρχουν και τρελες διαφορες... ελαχιστες μαλλον... ισως ουτε καν

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.