Jump to content



Γραμμάτια


Serial Killer

Recommended Posts

Όπου και να καταλήξεις πάντως, μη βάλεις πάνω από 4-5 δόσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα φίλου που πήρε ολόκληρο υπολογιστή σε 12 άτοκες, 1200€ και όταν είχε φτάσει να χρωστάει τα 600€, ο ίδιος ακριβώς υπολογιστής κόστιζε να τον αγοράσεις καινούριο, 600€. Είναι μεγάλο σπάσιμο...

Link to comment
Share on other sites

καλα σου λενε.

θα πληρωνεις για κανα δυο χρονια, κατι που πεφτει συνεχως η τιμη του?Τα γραμματια ειναι λιγακι επικινδυνα, αν εισαι ασυνεπης πεφτει κατασχεση για πλακα. Για μενα, αν θες υπολογιστη, μην αγοαρασεις με γραμματια...

Link to comment
Share on other sites

Έχετε δίκιο παιδιά, απλά όταν στενεύουν τα πράγματα και οι ανάγκες αυξάνοντε το σκέφτεσαι και το γραμμάτιο.

Anyway, μια σκέψη έκανα. :crazy_pilot:

Δεν σου κανει καποιος παρατηρηση, συμβουλες λεμε φιλικα, απλα αν παρεις γραμματια, πας να αποφυγεις μια δυσκολια (ελλειψη ρευστου) και φορτωνεσαι μια μεγαλυτερη δυσκολια και κινδυνο... Γλιτωνεις τωρα τα μετρητα, αλλα αμα αργοτερα γινει η στραβη με το γραμματιο, δεν θα χρεωθεις μονο τους τοκους, αλλα και τα εξοδα της "διαδικασιας" , και τα εξοδα του δικηγορου, αν επιχειρησεις να το τρεξεις δικαστικα.

Ειναι δυστυχως η συγχρονη σκλαβια... Για να γλιτωσεις απο τα χρεη, χρεωνεσαι ακομη περισσοτερο και ξυπνας μια μερα και σε εχουν πνιξει ολα...:cry:

Link to comment
Share on other sites

Ε, συζητούσα για μια καινούρια μονάδα γύρω στα 650-700 ευρωπουλάκια, κι εφόσον δεν υπάρχει ρευστό, να τα πήγαινα σιγά σιγά και λάου λάου με δόσεις, αλλά δεν έχω πιστωτική, γι αυτό και ρώτησα για γραμμάτια. Αλλά δεν, οπότε, θα μείνουμε με το όνειρο, και όταν και άμα, καταφέρω να μαζέψω τα απαιτούμενα τότε το συζητάμε πάλι. :p

Link to comment
Share on other sites

φανταζομαι μεχρι καποιο λογικο ποσο θα θελει να αγορασει...δεν θα παρει και κανα αμαξι να μην μπορει να το πληρωσει...

Είχα μπει Τειρεσία πριν αρκετά χρόνια, για ~32€ (11.000 δρχ), γιατί έδωσα τα χρήματα σε κάποιον να πληρώσει γραμμάτιο και αυτός δεν πήγε.

Χώρια που το ανακάλυψα αρκετά χρόνια αργότερα όταν πήγα να πάρω μηχανή και δε μου το έδωσαν, πήγα και πλήρωσα τους τόκους που ήταν αρκετοί.

Όπως είπε ο [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] με τα γραμμάτιο δεν παίζεις. Καλύτερα να δανειστεί από τον πατέρα του, τον θείο του και να του τα δίνει λίγα κάθε μήνα, παρά έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.