Jump to content

Θέλω ψύκτρα

xylokastro

Recommended Posts

Ψάχνω ψύκτα για έναν p4 2.8 που τον έχω τώρα πάνω σε μια max3 με 50 βαθμούς σε full load στα 3.8 ghz , δεν με νοιάζει ο θόρυβος!!!απλά , να κάνει πολύ καλή δουλεία και να μειώσει την θερμοκρασια κατα 10 βαθμούς(αν και δεν νομίζω να υπάρχει:wall: )

Αρχική απάντηση από DJD

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πόσα χρήματα θα δώσεις και δεν σε ενδιαφέρει και ο θόρυβος πήγαινε για μία Thermalright SLK948u με έναν 9άρη Delta με 110cfm.

Και μια Arctic Silver.

Εγώ αυτό κάνω αν και της Akasa μια χαρά παστούλα έχει βγεί (η hyper 6 έχει μέσα στην συσκευάσια μια μούφα πάντος να λέμε και του στραβού το δίκιο)

Καλησπέρα, έχω την SP94 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αν δε σε νοιάζει και ο θορυβος πάρε ενα delta 90mm και πιστεύω θα έχει το καλύτερο air cooling.

Δες και την καινουργια XP120 λένε οτι είναι λίγο καλύτερη αλλα δεν έχω δει review και δε σου λέω σιγουρα.

η περιμενε λιγο καιρο να βγει το νεο μοντελο-διαδοχος της xp120.....

ελπιζω να μη βγαλουν μια μιση-μιση χαλκο-ασημη οπως την alx k να την δουμε δυντομα χαλκινη!!

Eίναι μαμάτη η XP120..Έχω ξελαρυγγιαστεί να την προτείνω!Αν δεν έχεις πρόβλημα συμβατότητας είναι η κορυφαία λύση αυτή τη στιγμή σε αερόψυξη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.