Jump to content



Asrock z77 xtreme4 και ψύκτρες 775


Dorian

Recommended Posts

Περιμένω να έρθουν τα κομμάτια για αναβάθμιση, η asrock και ο i5 3570K. Στην αρχή για οικονομικούς λόγους θα χρησιμοποιούσα την στοκ ψύκτρα. περιμένοντας όμως πέτυχα αυτό: "Note that there are four additional retention holes around the processor socket, which will allow you to use old coolers, originally designed for LGA 775 platforms. This feature is called Combo Cooler Option (C.C.O.)

" Two LGA 1155 Mainboards from ASRock Reviewed: ASRock Z77 Extreme4 and ASRock Z77 Extreme6. Page 2 - X-bit labs το έχει δοκιμάσει κανείς; κάθονται εντάξει οι ψήκτρες για 775; κάπου, εδώ και κάτι χρόνια πρέπει να είναι παραιτημένη η ultra-120 thermalright για socket 775.

Aκόμα η ενσωματωμένη στον i5 κάρτα γραφικών λογικά βγάζει έξοδο από τις αντίστοιχες θύρες της μητρικής. Λειτουργεί ταυτόχρονα η "κάρτα" της CPU με την ξεχωριστή; Θα με βόλευε να φεύγουν το Hdmi της μητρικής για tv kai το hdmi της 5850 για την οθόνη. Κανένα καλό οδηγό για Overclocking σε ι3-ι5, με τα βασικά, γιατί έχω μείνει σε fsb και τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Ειχα στήσει μηχανηματα με P67 Εxtreme. H με καποια αλλη μητρική Asrock. Δεν θυμαμαι ακριβώς.

Ειχαν χρησιμοποιθεί coolers απο 775 για δοκιμή. Δεν ειχαν πρόβλημα.

Το πως θα λειτουργεί η onboard και η discrete καρτα θα το ορίσεις εσυ. Θα το δεις βασικα στην χρήση και τι σε βολευει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nα το γράψω εδώ μήπως τύχει σε κανένα άλλο και πέσει με αναζήτηση. τελικά ενώ οι διαστάσεις ταίριαζαν σε ψύκτρα από σοκετ 775, δεν έμπαινε η ψύκτρα καθώς το backplate που είχε έβρισκε στην μεταλλική βάση του σοκετ 1155 που εξείχε στο πίσω μέρος της μητρικής. To socket 775 ήταν εντελώς επίπεδο στο πίσω μέρος. Άρα πρακτικά το πιθανότερο είναι ότι μόνο ψύκτρες με πινάκια θα ταιριάζουν.

πήρα το μετατροπέα bolt thru kit 1155 και ιδού η ρυτιδιασμένη γερο-extreme ultra 120 ψύχει τον 3570. ΈΡιξε 10 με 15 θερμοκρασία. μαξ στα 45-50 πάει.

dUILFIO.jpg

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] αυτό είναι;

Ναι

Πηρα τηλ θα το εχουνε την αλλη βδομαδα μαλλον..

Δεν το βιαζομαι κιολας αλλα θα το παρω τωρα για να το εχω γτ θα φτιαξω συστημα σε λιγο καιρο

Fully Customized iPod Touch using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To σύστημα pwm στο cpu fan 1 της asrock σας παίζει; δηλαδή μεταβάλλει τις στροφές του ανεμιστήρα δυναμικά ως προς την θερμοκρασία; μόλις πήρα ένα 4πινο scythe slipstream pwm 120, έβαλα automatic sto bios, έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα, τρέχει πάντα στο 100% τις στροφές του ανεμιστήρα. τρώει και μερικά κολλήματα με τα usb κάποιες συσκευές αποφασίζουν ότι θέλουν επανεκκινηση για να πάρουν ρεύμα και να λειτουργήσουν. Αρχίζω σιγά σιγά να ψιλομετανιώνω που δεν πήρα asus.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.