Jump to content

Seaside

Premium Members
  • Posts

    529
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Seaside

  1. Brotherhood of NOD selected. Οποιος θέλει να παίξει μαζί μου περιμένω. Αφου είχαν βγάλει το πακέτο με τα 17 games στην ORIGIN. Τι ξαναβγάζουν πάλι ?
  2. Seaside

    vdsl αναβάθμιση . αξίζει ?

    Στη δική μου περιοχή ΑΛΛΑΞΑΝ τα πάντα μεχρι και το αστικό κέντρο. Πλήρωνα 1.5 χρόνο 24άρα στον ΟΤΕ. Απο τα 6.5 που συγχρόνιζε δουλέυει κανανικά μέχρι τα 17 τώρα. Εβαλαν και VDSL. Σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση αν κατεβάζεις ολη μέρα. Και με τα 17 εγώ μια χαρά είμαι.
  3. Παρέλαβα το Modem. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Προς το παρόν μονο στην πρίζα το εβαλα. Δοκιμή με κατ'εξοχήν οταν το συνδέσουν. Εχουμε ακόμα. Σε ευχαριστώ.
  5. OK. Θα το τιμήσω να κανω καμιά μόντα με την κεραία. Όποτε και αν θέλεις το στέλνεις. Αν δεν εχεις τα στοιχεία μου απο την τελευταια συναλλαγή μας με τον HDD πεσμου να στα ξαναστείλω.
  6. To Huawei ειναι το λευκο με την USB port το οποίο παιρνει και 3G στικάκι ? Αν ναι θα το ήθελα αν δεν ειναι πρόβλημα.
  7. Εγινε. Σε ευχαριστώ. Σου στελνω PM με τα απαραίτητα. Θα το στειλεις με ELTA (που είναι διπλα) η με αλλο τρόπο ? ACS εχω σχετικά κοντά μου.
  8. Αν το 2 + 5 μπορούν να γίνουν αποστολή στην Αθήνα (χωρις το SUB - καποια αλλη χρονική στιγμή) Με ενδιαφέρουν.
  9. Seaside

    Windows 8 Thread

    Οποιος εχει κανει ενεργοποίηση μπορει να χρησιμοποιησει το Advanced Tokens Manager και να κανει 1000 format και μετα restore το activation. Το δοκίμασα αρκετές φορές στο PC μου. Μπες εδώ και παρτο. Ειναι FREEWARE και ειναι απολύτως νομιμο εφόσον εχεις νομιμο κλειδί.
  10. Φιλος που εχει εισαγωγική εταιρεία με βιομηχανικα εργαλεία μου ειχε κανει δωρο πριν χρονια το πρωτο IXO. Η αληθεια ειναι οτι βολευει παρα πολυ και δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβο. Μιλαμε για την πρασινη σειρα που ειναι η ερασιτεχνικη. Ομως καποιες φορες αντιμετωπισα προβλημα με τον ογκο του παρότι ειναι μικρό και μερικες απο αυτες σε PC. Του εχω πιει το αιμα. Εχω τρυπησει ξυλο,αλουμινιο,πλαστικο, κατασκευες. Τωρα ναι μεν δουλευει αλλα ειναι στα τελευταια του. Σπανια μου ειχε τυχει να ξεσφιξω βιδες που ηταν τοσο σφιχτες που δεν μπορούσε να βγαλει. Οποτε με το χερι. Πριν 2 μηνες μου εκανε δωρο αυτο. Μεσα σε κασετινα με 2η μπαταρια κτλ. Too much για PC αλλα ειναι απαιχτο για δουλειες στο σπιτι. Με βολεψε παρα πολύ. Ταχυτητες, ρυθμιζομενο τσοκ και αλλα. Τρυπαει ανετα τοιχο και πετρα αμα θες. Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα φτηνο ηλεκτρικο κατσαβιδι με μυτες και προεκτασεις/στελέχη και 1-2 ακόμα συμπληρωματικα (κοφτάκι κτλ) οσον αφορα δουλειες σε ΣΤΑΘΕΡΑ PC Δηλαδη με max 50-55 ευρώ να εχεις οτι πρεπει για σταθερα και με αλλα 10 κατιτίς για φορητά. Ετσι θα ανοίγεις και τα κανονικα case και αν σου τυχει κανενα branded Dell,HP η αλλο. Για δουλειες σε φορητα επειδη ειναι πολυ ψιλες οι βιδες δεν θα συνιστούσα ηλεκτρικο. Αν σφιξεις λιγο παραπάνω μπορει να διαλύσεις και την βιδα και να γινει γενικα ζημια. Κατι τέτοιο ή τετοιο. Επίσης και αυτο ειναι καλη περίπτωση στα λ7 του.
  11. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Δηλαδή μιλάμε για τίμια πράματα ? Αιντε μαζεψαν οτι μαζεψαν μεχρι τώρα. Το Πασχα Round 2. Οχι παιζουμε..... Ε ξέχασα.......Ποιός εχει 2λιτρο απο δώ ? [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Ασχετο. Ρε συ παρατήρησα μολις τώρα οτι εχουμε 3 μερες διαφορά ηλικίας και 3 μερες διαφορά εγγραφη στο LAB. Σωστός ?
  12. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    [MENTION=1498]SLN[/MENTION] μαζί σου. Το θέμα ομως είναι οτι αυτο το βιολάκι (της κοροιδιας) δεν σταματάει και κανεις δεν τιμωρείται. Ουτε ποτε μάθαμε ποσα πραγματικά χρωστάμε ή μας χρωστάνε. Ουτε που και πως πήγε το μαρούλι.
  13. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    ΑΝ ισχύει 100% αυτο τότε θα επρεπε πρώτοι στην σειρα οι "μαγκες" της Εκάλης να πανε εξω απο το σπίτι του και να τον διώξουν. Αλλα ειναι φλώροι και δεν το κανουν. Αν το κανουν θα τους κόψουν το χαρτζιλίκι οι γονείς. "Παιδί μου ? Εγινες αριστερός λαικιστής ? Ντροπή για την οικογένεια μας. Τι θα πει ο κόσμος ? " Γενικα θα επρεπε ο Ελληνικος λαος να απαιτήσει να φυγουν οικογενειακώς απο δώ. Οταν ψηφιζαν ομως τον πατερα του να φέρει "ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ" γαλουχώντας ορδες στο πως να γίνουν λαμόγια και να κλεβουν δεν περίμεναν οτι θα εφτανε το μαχαιρι στο κοκκαλο. Νομιζαν οτι τα δανεικα και τα κλεψιμεικα ειναι endless for ever. "Αντί όμως να δώσουν τα λεφτά στον κόσμο, (όπως όριζε ο νόμος ), για στεγαστικά δάνεια και κεφάλαια κινήσεως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα εκτίνασσαν την οικονομία και την ανάπτυξη , οι τράπεζες δεν τα έδωσαν και με μέρος αυτών αγόρασαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με επιτόκιο 4,8% , βάζοντας στην τσέπη 3,8 %" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΔΕΝ απο κανενα κομμα. 2 φορες περασα απ έξω για να παω σε ενα γνωστο μου (τον οποίο ξεχέζω για αυτο το θέμα) και εκείνος με λεει κομμουνιστή αλλα δυστυχώς δεν ειχα κανεναν Στινγκερ πανω μου να τον σκασω για tip. Βλεπεις εχει και δυο πουλμαν πολιτσμανια απ έξω. Δεν εξετάζω μονο ποσα εδωσε ο χαρταετός που σε σχέση με τον βλαχο Τζέφρυ ειναι "αντε γεια" αλλα αφου τον αφήνουν να μενει και στην Ελλαδα και αυτόν και την μανα του τότε φιλε λυπαμαι.
  14. Θα μπορούσα να εχω το μοντέλο ? Ισως να με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ.
  15. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Επρεπε να ειμαι εκει χοντρέ να σε καθαρίσω και να μπω ισόβια. Να γιατί τους μισώ. Εχουν θράσος να φωνάζουν και στον κόσμο οι αλήτες. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ αφησαν τις ανέσεις τους. Σας εβαλε ρε κανενας οπλο στο κεφάλι να κυνερνήσετε ? Αιντε εσεις και τα κωλοσυνδικάλια σας. Στις επόμενες εκλογες πατε σπίτι σας βρωμοαληταριά.... Πηρε την λίστα απο το συρτάρι να το παίξει "αιμοκάθαρση" κι έτσι. Λες και δεν ήξερε 2 χρόνια οτι εβοσκε εκεί. Δεν ξέρατε απο που ήρθαν τα λ7. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kmkTvrOzCzc]ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ουρλιάζει και είναι εκτός εαυτού ! - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Λίγα έβαλες....βαλε κανα ψιλό ακόμα.
  16. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αμα σε καλύπτει ας πούμε οτι έκανε κρεβάτι και με τους 2 όποτε συνέφερε. Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι οτι έφυγε χρήμα μπάμ μπάμ και χωρίς πολλά πολλά. Το Σεπτέμβριο πάλι μέτρα θα πρέπει να πάρουν και πάλι θα κοροιδευόμαστε. Η τωρινή οικονομική ένεση πέραν του οτι εξαφανίστηκε και δεν πήγε εκεί που έπρεπε ήταν ένα επικοινωνιακό/πολιτικό τρυκ για τον υπόλοιπο κόσμο. ΕΟΤ, λογαριασμοί φαντάσματα και άλλα κουλά. Και αυτό είναι μόνο μια μικρή γαρνιτούρα σε όσα έχουν γίνει. Φαντάσου πόσοι ακόμα υπάρχουν σε ονόματα υπεράνω υποψίας εδώ και στο εξωτερικό με λαμόγια διαχειριστές. Φυλακή δεν είδα να μπαίνει κανείς όμως ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ουτε να του τα παίρνουν ΟΛΑ. ΑΝ δεν ξηλωθεί απο πάνω μέχρι κάτω ΟΛΗ η πολιτική σκηνή μαζι με κάποιους άλλους προκοπή δεν υπάρχει. Αλλα αυτό δεν συμφέρει ομως τις τράπεζες και κάποιους επιχειρηματίες.
  17. Seaside

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Super φωτογραφίες και σουπερ εμπειρία με το γεράκι. Καποτε ειχα κατι αντίστοιχο με γλάρο. Τον κράτησα και μετα τον πήγα σε κτηνίατρο της περιοχής. Χθες το βραδυ ομως βρέθηκα μπροστα σε ενα πολυ ασχημο θέαμα. Διερχομενο οχημα χτυπάει μια γατα η οποία πεταχτηκε 20-30 μετρα με σπασμούς μπροστά μου στο μισο μετρο. Το αμαξι εφυγε φυσικα και οπως περιμενα στην στάση το λεωφορείο προσπαθούσα να σκευτω κάτι. Βουτηξα ενα παλιο πανι και την εσυρα σιγα σιγα απο τον δρόμο στο πλαι σε κατι χόρτα. Τουλάχιστον να μην βρίσκεται στο οδόστρωμα. Δυστυχώς δεν ειχα χρόνο να κανω κατι παραπάνω. Ηταν ομως πολυ ασχημο και μου χαλασε την υπολοιπη μέρα.
  18. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ε μη μου πεις οτι δεν ξέρεις πως είναι πράσινα φερέφωνα που προβάλλουν μονίμως κατευθυνόμενη ειδήση. Αλλα η ουσία ειναι οτι ηρθαν καποια δις για συγκριμένες δουλειές και αμέσως αμέσως 100εκατ. εφυγαν για πλάκα και ξαφνικά ξεκίνησαν να τυπώνουν πάλι φύλλο. Δεν επρεπε να παρουν ΜΙΑ. Τα λεφτα τα εχει ανάγκη η παιδεία,η υγεία και ο ΟΑΕΔ περισσότερο. Ηρθε χρήμα ματωμένο απο το γ@μhσι που τρώμε 3 χρόνια τώρα για μια "υποτιθέμενη" ανοικοδόμηση του κράτους ή για ένα restart της οικονομίας. Οχι για να φαγωθει παλι απο εξυπνάκηδες. Αν θελουν ευρωπουλα ας τα παρουν απο τις οff-shore των πολιτικών που στηρίζουν και κρύβουν εδώ και πολλά χρόνια. Και αυτό ισχύει φυσικά για οποιόδηποτε κομμα. Δεν βγάζω κανέναν εξω.
  19. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αυτο το κανάλι επρεπε να αποσυρθει οριστικά μαζι με την Ελευθεροτυπία. Μαντέψτε τις πολιτικες πεποιθήσεις τους.
  20. Seaside

    Το powerline του φτωχού: D-Link DHP-307AV kit

    Εχει κανεις εμπειρια απο AV powerline ? Ειδικα με αυτα που λενε 500mbps ? Βασικα αναρωτιέμαι πριν πεταξω χρήμα (μελλοντικα) αν μπορουν να δωσουν dvdiso,briso σε media player απο NAS. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] ωραία παρουσίαση και ειδικά τα τεστ με τους ορόφους.
  21. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] Αν αναφέρεσαι σε μένα, με τετοιο μίσος που έχω μέσα μου απο την καθημερινή κλοπή και την αδικη υποβάθμιση δεν ΘΕΛΩ να φιλτράρω τπτ. Θελω κατασχέσεις,φυλακίσεις και επιτελους να φύγουν οι κλέφτες. Οπου κι αν ανήκουν. Μακαρι να υπήρχε και θανατική ποινή. Δεν ανεχομαι να ακούω "Λυπάμαι χαθηκε" ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ το λιγότερο. Διοτι και εγώ και πολλοί αλλοι φτωχύναμε χωρίς να φταίμε. Και χωρίς φυσικα να είμαστε προνομιούχοι. Αυτό το είδες ? Δηλαδή δεν είναι εντελώς γελοία και τραγική ειρωνεία να πει μεσα στην Βουλή "Εχασα το CD" ? Πληρώνω το θράσος τους. Σε φόρους,χαράτσια και μειώνω την "τυπική" ποιότητα ζωής μου για να κλέβουν. Αμα εγώ τον πυροβολούσα στο κεφάλι θα ήμουν κακοποιός ? Η θα είχα ξεβρωμίσει τα σκ@τά ? Αν τολμάει ας βγεί έξω στο πεζοδρόμιο να μου το πει χωρίς τσίρους να σου πω τι θα χάσει. Ειναι αδιανόητο Υπουργός Οικονομικών να λεει κατι τετοιο. Βεβαια δεν μου κάνει και εντύπωση διοτι τα Πασόκια ειναι ολοι αλήτες και ποντάρουν στην "ηλιθιότητα των Ελλήνων" οτι ΟΛΑ θα ξεχαστούν με τον καιρό.
  22. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Απο τα πιο ωραία και πιο ακριβή που έχω διαβάσει. Μου αρεσε το κομματι που λεει οτι απο το 93 μεχρι το 2010 το δημόσιο επιβαρύνθηκε με 600.000 δημ.υπαλλήλους. Μαλιστα. Απο το 2004 μεχρι το 2007 η χαρταετοί πάνω. Κατα τ'αλλα μαζί τα φάγαμε. Τα λεγόμενα δάνεια του '81. "Έτσι, την περίοδο 1981-1985, εισρέουν στην Ελλάδα απίστευτα ποσά, δανεισμένα από ξένες τράπεζες, κυρίως ιαπωνικές, και δαπανώνται ασυστόλως στο όνομα της «καμένης γης», για να εκκολαφθεί η πασοκική εξουσία, η οποία ήταν και σαφέστατου τριτοκοσμικού χαρακτήρα. Την προαναφερόμενη περίοδο, η Ελλάδα δανείστηκε από το εξωτερικό περί τα 50 δισ. δολάρια, παράλληλα δε εισέπραξε και άλλα 26 δισ. δολάρια από κοινοτικές επιδοτήσεις. Μέσα σε μία τετραετία, δηλαδή, η χώρα είχε δεχθεί το ισόποσο ενός έτους Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος (ΑΕΠ). Όσο για το δημόσιο χρέος της, από 28% του ΑΕΠ το 1980, είχε εκτιναχθεί στο 47,8% στα τέλη του 1985[2]. Είχε, δηλαδή, σχεδόν διπλασιασθεί χωρίς να γίνει στη χώρα ούτε ένα έργο!" "Οι γιαπωνέζικες τράπεζες ψοφάνε να δανείζουν χρήμα στην Ευρώπη, κύριε πρόεδρε», λέει στον Ανδρέα Παπανδρέου ο Κωστής Βαΐτσος, που είχε διεθνή εμπειρία από τη συμβουλευτική θητεία του σε χώρα της Λατινικής Αμερικής. Γνώριζε επίσης ο ίδιος – όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου – ότιστην διεθνή κεφαλαιαγορά κυκλοφορούσε και άφθονο μαύρο αραβικό χρήμα σε πετροδολάρια, που άλλο που δεν ήθελε να τοποθετηθεί σε χώρες όπως η Ελλάδα. Το χρήμα αυτό ήταν καλοδεχούμενο από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να εξαγοράσει στην κυριολεξία ψήφους και οπαδούς, ώστε να μονιμοποιήσει την παραμονή του στην εξουσία. Αυτό ήταν το μεγάλο όραμά του και, για να το αναλύσει κανείς, απαιτούνται πολλές σελίδες." "Το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, εδραιώνεται κοινωνικά και εξαγοράζει ψήφους, συνειδήσεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς, δήμους, κοινότητες. Όπως ψιθυρίζεται στους ευρωπαϊκούς διαδρόμους, το «Κίνημα» του Ανδρέα Παπανδρέου αποκτά καθεστωτικό χαρακτήρα και το ότι παραμένει στην Ευρώπη οφείλεται στο χρήμα που εισρέει στην Ελλάδα από τα διάφορα κοινοτικά Ταμεία. Τα τελευταία χρησιμοποιούνται για πλουσιοπάροχες επιδοτήσεις ημέτερων αγροτών, συνδικαλιστών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, εκδοτών, ανώτερων και ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων και, βεβαίως, κομματικών μηχανισμών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου επεδίωξε –και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε– να δημιουργήσει μία φιλική προς το ΠΑΣΟΚ μεσαία τάξη, εσωστρεφή και εχθρική προς κάθε φιλελεύθερη και ευρωπαϊκή ιδέα. Επρόκειτο για μία τάξη που διψούσε για χρήμα, αλλά ήθελε να το αποκτήσει χωρίς κόπο και, κυρίως, όχι μέσα από μηχανισμούς της αγοράς και του οικονομικού ανταγωνισμού που συνεπάγεται η ελεύθερη οικονομία. Το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι το γνήσιο προϊόν της καταληστεύσεως του δημοσίου πλούτου από συντεχνίες, συνεταιρισμούς, συνδικαλιστικά σωματεία, δημόσιες επιχειρήσεις και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Με την πάρτη τους ΠΑΝΤΑ ρατσιστής θα είμαι. Και εφόσον η χαρταετοί έιναι τα ίδια σκ@τ@ και δεν υπάρχει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αριστερά δεν ξαναψηφίζω και ποτέ κανέναν." Ειναι εντελώς μα εντελώς αστείο να ακούω και πάλι (τώρα πρόσφατα) κομμουνιστές και αριστερούς να λένε "Μακαρι να είχαμε Παπαδόπουλο" Καλα να πάθουμε. Καλημερίζω και πάω να φτιάξω καφέ πριν σπάσω και το PC και το γραφειο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.