Jump to content

Seaside

Premium Members
  • Posts

    529
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Seaside

  • Γενέθλια 09/01/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    255.255.255.0

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seaside's Achievements

  1. Brotherhood of NOD selected. Οποιος θέλει να παίξει μαζί μου περιμένω. Αφου είχαν βγάλει το πακέτο με τα 17 games στην ORIGIN. Τι ξαναβγάζουν πάλι ?
  2. Seaside

    vdsl αναβάθμιση . αξίζει ?

    Στη δική μου περιοχή ΑΛΛΑΞΑΝ τα πάντα μεχρι και το αστικό κέντρο. Πλήρωνα 1.5 χρόνο 24άρα στον ΟΤΕ. Απο τα 6.5 που συγχρόνιζε δουλέυει κανανικά μέχρι τα 17 τώρα. Εβαλαν και VDSL. Σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση αν κατεβάζεις ολη μέρα. Και με τα 17 εγώ μια χαρά είμαι.
  3. Παρέλαβα το Modem. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Προς το παρόν μονο στην πρίζα το εβαλα. Δοκιμή με κατ'εξοχήν οταν το συνδέσουν. Εχουμε ακόμα. Σε ευχαριστώ.
  5. OK. Θα το τιμήσω να κανω καμιά μόντα με την κεραία. Όποτε και αν θέλεις το στέλνεις. Αν δεν εχεις τα στοιχεία μου απο την τελευταια συναλλαγή μας με τον HDD πεσμου να στα ξαναστείλω.
  6. To Huawei ειναι το λευκο με την USB port το οποίο παιρνει και 3G στικάκι ? Αν ναι θα το ήθελα αν δεν ειναι πρόβλημα.
  7. Εγινε. Σε ευχαριστώ. Σου στελνω PM με τα απαραίτητα. Θα το στειλεις με ELTA (που είναι διπλα) η με αλλο τρόπο ? ACS εχω σχετικά κοντά μου.
  8. Αν το 2 + 5 μπορούν να γίνουν αποστολή στην Αθήνα (χωρις το SUB - καποια αλλη χρονική στιγμή) Με ενδιαφέρουν.
  9. Seaside

    Windows 8 Thread

    Οποιος εχει κανει ενεργοποίηση μπορει να χρησιμοποιησει το Advanced Tokens Manager και να κανει 1000 format και μετα restore το activation. Το δοκίμασα αρκετές φορές στο PC μου. Μπες εδώ και παρτο. Ειναι FREEWARE και ειναι απολύτως νομιμο εφόσον εχεις νομιμο κλειδί.
  10. Φιλος που εχει εισαγωγική εταιρεία με βιομηχανικα εργαλεία μου ειχε κανει δωρο πριν χρονια το πρωτο IXO. Η αληθεια ειναι οτι βολευει παρα πολυ και δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβο. Μιλαμε για την πρασινη σειρα που ειναι η ερασιτεχνικη. Ομως καποιες φορες αντιμετωπισα προβλημα με τον ογκο του παρότι ειναι μικρό και μερικες απο αυτες σε PC. Του εχω πιει το αιμα. Εχω τρυπησει ξυλο,αλουμινιο,πλαστικο, κατασκευες. Τωρα ναι μεν δουλευει αλλα ειναι στα τελευταια του. Σπανια μου ειχε τυχει να ξεσφιξω βιδες που ηταν τοσο σφιχτες που δεν μπορούσε να βγαλει. Οποτε με το χερι. Πριν 2 μηνες μου εκανε δωρο αυτο. Μεσα σε κασετινα με 2η μπαταρια κτλ. Too much για PC αλλα ειναι απαιχτο για δουλειες στο σπιτι. Με βολεψε παρα πολύ. Ταχυτητες, ρυθμιζομενο τσοκ και αλλα. Τρυπαει ανετα τοιχο και πετρα αμα θες. Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα φτηνο ηλεκτρικο κατσαβιδι με μυτες και προεκτασεις/στελέχη και 1-2 ακόμα συμπληρωματικα (κοφτάκι κτλ) οσον αφορα δουλειες σε ΣΤΑΘΕΡΑ PC Δηλαδη με max 50-55 ευρώ να εχεις οτι πρεπει για σταθερα και με αλλα 10 κατιτίς για φορητά. Ετσι θα ανοίγεις και τα κανονικα case και αν σου τυχει κανενα branded Dell,HP η αλλο. Για δουλειες σε φορητα επειδη ειναι πολυ ψιλες οι βιδες δεν θα συνιστούσα ηλεκτρικο. Αν σφιξεις λιγο παραπάνω μπορει να διαλύσεις και την βιδα και να γινει γενικα ζημια. Κατι τέτοιο ή τετοιο. Επίσης και αυτο ειναι καλη περίπτωση στα λ7 του.
  11. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Δηλαδή μιλάμε για τίμια πράματα ? Αιντε μαζεψαν οτι μαζεψαν μεχρι τώρα. Το Πασχα Round 2. Οχι παιζουμε..... Ε ξέχασα.......Ποιός εχει 2λιτρο απο δώ ? [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Ασχετο. Ρε συ παρατήρησα μολις τώρα οτι εχουμε 3 μερες διαφορά ηλικίας και 3 μερες διαφορά εγγραφη στο LAB. Σωστός ?
  12. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    [MENTION=1498]SLN[/MENTION] μαζί σου. Το θέμα ομως είναι οτι αυτο το βιολάκι (της κοροιδιας) δεν σταματάει και κανεις δεν τιμωρείται. Ουτε ποτε μάθαμε ποσα πραγματικά χρωστάμε ή μας χρωστάνε. Ουτε που και πως πήγε το μαρούλι.
  13. Seaside

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    ΑΝ ισχύει 100% αυτο τότε θα επρεπε πρώτοι στην σειρα οι "μαγκες" της Εκάλης να πανε εξω απο το σπίτι του και να τον διώξουν. Αλλα ειναι φλώροι και δεν το κανουν. Αν το κανουν θα τους κόψουν το χαρτζιλίκι οι γονείς. "Παιδί μου ? Εγινες αριστερός λαικιστής ? Ντροπή για την οικογένεια μας. Τι θα πει ο κόσμος ? " Γενικα θα επρεπε ο Ελληνικος λαος να απαιτήσει να φυγουν οικογενειακώς απο δώ. Οταν ψηφιζαν ομως τον πατερα του να φέρει "ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ" γαλουχώντας ορδες στο πως να γίνουν λαμόγια και να κλεβουν δεν περίμεναν οτι θα εφτανε το μαχαιρι στο κοκκαλο. Νομιζαν οτι τα δανεικα και τα κλεψιμεικα ειναι endless for ever. "Αντί όμως να δώσουν τα λεφτά στον κόσμο, (όπως όριζε ο νόμος ), για στεγαστικά δάνεια και κεφάλαια κινήσεως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα εκτίνασσαν την οικονομία και την ανάπτυξη , οι τράπεζες δεν τα έδωσαν και με μέρος αυτών αγόρασαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με επιτόκιο 4,8% , βάζοντας στην τσέπη 3,8 %" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΔΕΝ απο κανενα κομμα. 2 φορες περασα απ έξω για να παω σε ενα γνωστο μου (τον οποίο ξεχέζω για αυτο το θέμα) και εκείνος με λεει κομμουνιστή αλλα δυστυχώς δεν ειχα κανεναν Στινγκερ πανω μου να τον σκασω για tip. Βλεπεις εχει και δυο πουλμαν πολιτσμανια απ έξω. Δεν εξετάζω μονο ποσα εδωσε ο χαρταετός που σε σχέση με τον βλαχο Τζέφρυ ειναι "αντε γεια" αλλα αφου τον αφήνουν να μενει και στην Ελλαδα και αυτόν και την μανα του τότε φιλε λυπαμαι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.