Jump to content



εντοπισμος κλεμμενου κινητου μεσω ιντερνετ?


redbighunter

Recommended Posts

επειδη μολις εκλεψαν το tablet του αδερφου μου, υπαρχει τροπος να το εντοπισουμε μεσω ιντερνετ? δλδ αν συνδεθει ο ελαφροχερης στο ιντερνετ να τον εντοπισω?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις βάλει ήδη πρόγραμμα όχι δυστυχώς.

Παθών με κιν της γυναίκας μου.

το ειχα παρει ελαφρως μεταχειρισμενο με ενα σορρο εφαρμογες μεσα που ουτε καν το 1/10 τους δεν χρησιμοποιουσε ο bro! ποιο προγραμμα ειναι αυτο μπας και θυμαται τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Λίγο longshot, αλλά, άμα πρόκειται για android tablet, και έχεις gmail πάνω ενεργό, κάνει log το ip κάθε φορά που συνδέεται.

1-8252.jpg

2-8253.jpg

Άμα ο τύπος μπήκε στο internet από το σπίτι του π.χ. πριν βγάλει τα στοιχεία σου, τότε θα έχει κάνει log την ip. Μετά τράβα στην αστυνομία και αμα σε βοηθήσουν....

Link to comment
Share on other sites

Ομοιως αν εχει εφαρμογη που να κανει upload φωτογραφειες σε facebook /dropbox κλπ. ισως μπορεις να δεις καμια απο το κλεφτη ή τιποτα συντεταγμενες απο τo geotag στο EXIF

Προς τους υπολοιπους: Αν εχετε android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

Θα με θυμηθείτε οταν χτυπα ξυλο το χρειαστείτε

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι του προτείνω να αλλάξει κωδικούς παντού και να μη περιμένει να κάνει login ο αλλος σε κανά email και έχει αλλά προβληματα γιατί έτσι και αλλιώς μόνο με μια ip δε πας πουθενα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.