Jump to content

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!

chros26_

Recommended Posts

Είμαι εντελώς νέος στο w/c και ομολογώ ότι τράβηξε την προσοχή μου αμέσως.

Θέλω να μου πείτε τι θα χρειστώ και που θα το βρώ.

Υ/Γ όχι μόνο πως 8α χρειαστώ ενα ψυγείο κτλ αλλά και τι σωλήνες, λαστιχα κτλ...

Υ/Γ 2 Ο πατέρας μου έχει ανταλλακτικα αυτοκινήτων, οπότε ψυγείο μαλλον παίρνω ευκολα.

Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι το τανκ δεν είναι προυπόθεση για watercooling κύκλωμα.

Προσωπικά, προτιμώ την "δυσκολότερη" εγκατάσταση, παρά τον όγκο του τανκ.

Αρχική απάντηση από RootX

Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι το τανκ δεν είναι προυπόθεση για watercooling κύκλωμα.

Προσωπικά, προτιμώ την "δυσκολότερη" εγκατάσταση, παρά τον όγκο του τανκ.

εξαρταται τι τανκ του βαζεις

εχω δει τωρα τελευταια κατι παιδια που βαζουν κουβαδες αντι για τανκ

πιστευω οτι ενα τανκ(σαν και το δικο μου) 5χ5χ7 cm δεν νομιζω να εχει και τοσο ογκο ,αλλα κρινω σχεδον απαραιτητη την υπαρξη του ,διευκολυνει κατα πολυ την εξαερωση

Στο ιδιο περιπου κοστος ειναι και η L20 , με 700 ομως λιτρα.Μερικα παιδια εχουν χρησιμοποιηση αντλια απο πληντυριο , δεν ξερω ομως κατα ποσο ζεσταινεται και αν ειναι αξιοπιστη για 24/7.

Αρχική απάντηση από Chris2004

Καλύτερα πάρε την L20, οι αντλίες πληντυρίου κάνουν και φασαρία, και δέν χρειάζεσαι τόση μεγάλη ροή. ’σε που θα σου ζεσταίνει αρκετά το νερό.

Μην είσαι τόσο σιγουρος... έχουν δοκιμαστεί και οι αντλίες πληντυρίου και κάνουν δουλεια

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5888

Τα πτερύγια των αντλιών πλυντηρίου δεν ζεστένονται τουλάχιστων σε εμένα τουλάχιστων όχι.

Ο antonisk7 έχει μια αρκετό καιρό και από ότι ξέρω δουλεύει μια χαρά. Μπορούν οι L20 των 700lph να συγκριθούν με 1800lph. ’σε που αν μπούν μεγαλύτεροι σωλήνες η παροχή αυξάνεται.:)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.