chros26_ Posted September 9, 2004 #1 Share Posted September 9, 2004 Είμαι εντελώς νέος στο w/c και ομολογώ ότι τράβηξε την προσοχή μου αμέσως. Θέλω να μου πείτε τι θα χρειστώ και που θα το βρώ.Υ/Γ όχι μόνο πως 8α χρειαστώ ενα ψυγείο κτλ αλλά και τι σωλήνες, λαστιχα κτλ...Υ/Γ 2 Ο πατέρας μου έχει ανταλλακτικα αυτοκινήτων, οπότε ψυγείο μαλλον παίρνω ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 9, 2004 #2 Share Posted September 9, 2004 Kαλως ηλθες στο TheLab. Aν ψαξεις θα βρεις πολλα θεματα μεχρι και αναλυτικό οδηγό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted September 9, 2004 #3 Share Posted September 9, 2004 29 κατασκευαστες watercooling συνιστουν "Eleven" αυτοι ξερουν.... καλως ηρθες στο φορουμ φουριοζε επιδοξε νερουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted September 9, 2004 #4 Share Posted September 9, 2004 29? μόνο? εγώ νόμιζώ πως είμαστε πλέον απειρα περισσότεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Posted September 9, 2004 #5 Share Posted September 9, 2004 Μπλοκ ElevenΨυγειο Ford Transit 87'2*120 ανεμιστηρεςτανκ δικης σου κατασκευης αν θες/μπορειςδιατομη σωληνων 1/2"Για μια αρκετα καλη υδροψυξη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted September 9, 2004 Author #6 Share Posted September 9, 2004 Τανκ πωσ θα κατασκευασω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted September 9, 2004 #7 Share Posted September 9, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ Τανκ πωσ θα κατασκευασω??? Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις tank ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted September 9, 2004 Author #8 Share Posted September 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:23] Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να βάλεις tank ? Γινεται και χωρις τανκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Posted September 9, 2004 #9 Share Posted September 9, 2004 Για εύκολο γέμισμα, εξαέρωση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted September 9, 2004 #10 Share Posted September 9, 2004 Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι το τανκ δεν είναι προυπόθεση για watercooling κύκλωμα.Προσωπικά, προτιμώ την "δυσκολότερη" εγκατάσταση, παρά τον όγκο του τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted September 9, 2004 Author #11 Share Posted September 9, 2004 Σχετικα με τον ογκο δεν εχω προβλημα, καθως το κουτι το κατασκευασα εγω και ειναι κατι παραπανω απο ευρυχωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 9, 2004 #12 Share Posted September 9, 2004 Μπας και εχεις καμια φωτογραφια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted September 9, 2004 Author #13 Share Posted September 9, 2004 Οχι καθως θελω να το κατασκευασω. απλα τι θα χρειαστο και ποσο θα κοστισει το ολο project Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted September 9, 2004 #14 Share Posted September 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι το τανκ δεν είναι προυπόθεση για watercooling κύκλωμα.Προσωπικά, προτιμώ την "δυσκολότερη" εγκατάσταση, παρά τον όγκο του τανκ. εξαρταται τι τανκ του βαζειςεχω δει τωρα τελευταια κατι παιδια που βαζουν κουβαδες αντι για τανκπιστευω οτι ενα τανκ(σαν και το δικο μου) 5χ5χ7 cm δεν νομιζω να εχει και τοσο ογκο ,αλλα κρινω σχεδον απαραιτητη την υπαρξη του ,διευκολυνει κατα πολυ την εξαερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted September 9, 2004 Author #15 Share Posted September 9, 2004 Βρηκα αντλια πληντηριου με 1800 λιτρα την ωρα, με ρυθμιζομενο ανεμιστηρακι , 25. τι λετε θα κανει την δουλεια της??? να την παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted September 9, 2004 #16 Share Posted September 9, 2004 Στο ιδιο περιπου κοστος ειναι και η L20 , με 700 ομως λιτρα.Μερικα παιδια εχουν χρησιμοποιηση αντλια απο πληντυριο , δεν ξερω ομως κατα ποσο ζεσταινεται και αν ειναι αξιοπιστη για 24/7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Posted September 10, 2004 #17 Share Posted September 10, 2004 Καλύτερα πάρε την L20, οι αντλίες πληντυρίου κάνουν και φασαρία, και δέν χρειάζεσαι τόση μεγάλη ροή. ’σε που θα σου ζεσταίνει αρκετά το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted September 10, 2004 #18 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Καλύτερα πάρε την L20, οι αντλίες πληντυρίου κάνουν και φασαρία, και δέν χρειάζεσαι τόση μεγάλη ροή. ’σε που θα σου ζεσταίνει αρκετά το νερό. Μην είσαι τόσο σιγουρος... έχουν δοκιμαστεί και οι αντλίες πληντυρίου και κάνουν δουλειαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Posted September 11, 2004 #19 Share Posted September 11, 2004 Τα πτερύγια των αντλιών πλυντηρίου δεν ζεστένονται τουλάχιστων σε εμένα τουλάχιστων όχι. Ο antonisk7 έχει μια αρκετό καιρό και από ότι ξέρω δουλεύει μια χαρά. Μπορούν οι L20 των 700lph να συγκριθούν με 1800lph. ’σε που αν μπούν μεγαλύτεροι σωλήνες η παροχή αυξάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Posted September 19, 2004 #20 Share Posted September 19, 2004 Παιδια καμμια ιδεα για το που θα βρω ψυγειο transit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.