Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Σάββατο at 08:42 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9921 Σάββατο at 08:42 μμ (edited) new mousepad Έγινε επεξεργασία Σάββατο at 08:43 μμ από BloodMage 12
Spirosssss Χθες στις 09:16 πμ Author #9922 Χθες στις 09:16 πμ Έτσι για τις αναμνήσεις.. Δεν ξέρω τι θα το κάνω και αν θα βγει ποτέ από το κουτί Νομίζω δεν είναι καλή ιδέα να στήσω pc για τον μικρό εκεί.. αλλά ίσως πάρει το μικρόβιο έτσι Dimastech mini bench blue 8
DEADLAZARUS Χθες στις 09:31 πμ #9923 Χθες στις 09:31 πμ 12 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: new mousepad Για δώσε info. Για έναν φίλο μου ρωτάω . 5
BloodMage Χθες στις 01:36 μμ #9924 Χθες στις 01:36 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Για δώσε info. Για έναν φίλο μου ρωτάω . Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm 2
2cpu 22 ώρες πριν #9925 22 ώρες πριν Mια οθονουλα και μια βαση για το κοριτσι μας να βλεπει καλυτερα 4
icy20 18 ώρες πριν #9926 18 ώρες πριν (edited) 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm H αποτριχωση στο μπρατσο ειναι δωρεαν λογικα ε? παρε ενα ποντικι της προκοπης ρε τελειωνε. Τι ειναι αυτο? στο 2000 ειμαστε? Έγινε επεξεργασία 18 ώρες πριν από icy20 1
BloodMage 7 ώρες πριν #9928 7 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: H αποτριχωση στο μπρατσο ειναι δωρεαν λογικα ε? παρε ενα ποντικι της προκοπης ρε τελειωνε. Τι ειναι αυτο? στο 2000 ειμαστε? Το mousepad αγοραστηκε μονο για λογους φωτογραφησης, απο πανω μπαινει αλλο για gaming Το ποντικι ερχεται
p55 6 ώρες πριν #9930 6 ώρες πριν 18 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. Αν μπουν στο πλυντήριο (όπως τα πλένω εγώ) θα έχετε εκπλήξεις. 2
navaho7 5 ώρες πριν #9931 5 ώρες πριν 16 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. παιδιά αυτός βρίζει 1 6
BloodMage 5 ώρες πριν #9932 5 ώρες πριν 18 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. Αν μπουν στο πλυντήριο (όπως τα πλένω εγώ) θα έχετε εκπλήξεις. Δεν εχω βαλει ποτε mousepad σε πλυντηριο :S αλλα ναι αν δεν εχει ραφη γυρω γυρω γενικα αρχιζει και ξεκολλάει. αλλα οπως ειπα δεν ειναι για χρηση το συγκεκριμενο, μονο για φωτος 2
minast 4 ώρες πριν #9933 4 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν εχω βαλει ποτε mousepad σε πλυντηριο :S αλλα ναι αν δεν εχει ραφη γυρω γυρω γενικα αρχιζει και ξεκολλάει. αλλα οπως ειπα δεν ειναι για χρηση το συγκεκριμενο, μονο για φωτος Onlypads? 1 6
navaho7 3 ώρες πριν #9934 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Onlypads? ποιος θα μου φτιάξει το πληκτρολόγιο τώρα που έχει κάνει μπάνιο με καφέ;
BloodMage 3 ώρες πριν #9935 3 ώρες πριν 14 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ποιος θα μου φτιάξει το πληκτρολόγιο τώρα που έχει κάνει μπάνιο με καφέ; Ποιο ειναι?
BloodMage 2 ώρες πριν #9937 2 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ένα akko 5075 την πλήρωσε τώρα Ευκαιρια να παρεις κατι καλυτερο
navaho7 2 ώρες πριν #9938 2 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ευκαιρια να παρεις κατι καλυτερο στον ελεύθερό σου χρόνο είσαι το διαβολάκι πάνω από τον ώμο των ανθρώπων που τους παρακινεί να κάνουν τις κακές επιλογές; 1 1
BloodMage 2 ώρες πριν #9939 2 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: στον ελεύθερό σου χρόνο είσαι το διαβολάκι πάνω από τον ώμο των ανθρώπων που τους παρακινεί να κάνουν τις κακές επιλογές; Η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη λεγανε οι τρυπες. Για να πληκτρολογεις σε μια πλαστικουρα θα πω εγω 1 2
zampONakiaskiou 1 ώρα πριν #9940 1 ώρα πριν Μου ξάπλωσαν την TV τα γατόνια και δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο... Σέρβις δε συμφέρει οπότε μία είναι η λύση.... Spoiler Δίνονται προς υιοθεσία 3 γατιά, στειρωμένα, εμβολιασμένα, σε άριστη κατάσταση... Spoiler Κάτι σαν Oled των φτωχών... 2 1
Recommended Posts