aristos87 Posted September 13, 2004 #1 Share Posted September 13, 2004 :...: Ρε παιδιά θυμάστε μέσα Ιούνη που έκανα την εκαθάρηση του υπολογιστή και το ωραίο μπροστινό μοντάκι με τον μπλε ανεμιστήρα.?? ????? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4528 Το θυμάστε λοιπών... Λοιπών αφού τα είχα κάνει όλα τζάμι μετά από 3 μήνες περίπου (2 μήνες δεν δούλευε λόγω διακοπών) σήμερα χρειάστηκε να βγάλω την CPU για να δοκιμάσω μια παλιά να δω αν δουλεύει ή όχι... ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-O :-O :-O :-O :rant: :rant: :rant: :giveup: :giveup: ΕΛΕΟΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #2 Share Posted September 13, 2004 :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #3 Share Posted September 13, 2004 :bye: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 13, 2004 #4 Share Posted September 13, 2004 Μμμ...Προσεχε γιατι μπορει να εχεις προβληματα!!!Βαλε σιτες στους ανεμιστηρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #5 Share Posted September 13, 2004 Θα το καθαρίσω μέσα στην βδομάδα αφού βγάλω την ΠΟΥ#%$Α την μοκέτα... και αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα δώ τι θα κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted September 13, 2004 #6 Share Posted September 13, 2004 Δεν έχει παράθυρο το κουτί σου? Να εποπτεύεις καλύτερα την κατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted September 13, 2004 #7 Share Posted September 13, 2004 Βαλε κανα φιλτρακι στο φαν.Παντως με τοσο μαλλι μπορεις να πλεξεις και καμια μπλουζιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #8 Share Posted September 13, 2004 Παράθυρο δεν έχει απλό πλαινό... Παράθυρο θα βάλω αν αγοράσω dremel (σύντομα).... Αρχική απάντηση από RootX Να εποπτεύεις καλύτερα την κατάσταση ? Tι εννωείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted September 13, 2004 #9 Share Posted September 13, 2004 Να βλέπεις τι γίνεται εννοεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #10 Share Posted September 13, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Βαλε κανα φιλτρακι στο φαν.Παντως με τοσο μαλλι μπορεις να πλεξεις και καμια μπλουζιτσα Τώρα που έρχετε χειμώνας το σκεφτομαι....:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted September 13, 2004 #11 Share Posted September 13, 2004 Μήπως μένεις κοντά σε καμιά Ούλοφ Πάλμε ή γενικά δίπλα σε κεντρικό δρόμο; Παίζει ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 13, 2004 #12 Share Posted September 13, 2004 ελα ρε τι εχει μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Posted September 13, 2004 #13 Share Posted September 13, 2004 Βάλε οπωσδήποτε "φίλτρα" στους ανεμιστήρες εισαγωγής. Εμένα το 6A19 έχει έναν 120άρη μπροστά και σε 2 βδομάδες το φίλτρο του μαζεύει πολύ σκόνη (έχω ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου πάντα βέβαια..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted September 13, 2004 #14 Share Posted September 13, 2004 Αristos εγω σου προτεινω να σταματησεις να κανεις γλυκες στην Σβετλανα την καθαριστρια και να την απολυσεις....:devil: μαλλον δεν κανει καθολου καλα τη δουλεια της πλεον...ολη αυτη η σκονη πριν καταληξει στο πισι σου κυκλοφορουσε στο δωματιο.... :X: πραγμα εξισου κακο...με την κουβερτουλα της Thermalright..... :nuke: τα φιλτρα ειναι μια λυση αλλα απ' οτι φανταζομαι με βαση το εσωτερικο του πισι σουσε μια εβδομαδα θα ειναι τοσο μπουκωμενα που θα θελουν κατευθειαν αντικατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted September 13, 2004 #15 Share Posted September 13, 2004 για μενα για ολα φτεει η μανα σου.......στο δικο μου ποτε...δεν γινεται ετσι...γιατι απλα συνεχεια καθαριζει σκουπες κτλπ...σε ενα φιλο μου μιλαμε 2 και 3 φορες σαν αυτο...και συνεχεια μου λεει τι φτεει...και πραγματι φτεει η μητερα του...αφου τη β΄λεπω..μες στην μπιχλα ειναι το σπιτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Posted September 13, 2004 #16 Share Posted September 13, 2004 Mαλλον θα πρεπει να ανοιγεις πιο συχνα το κουτακι σου, κ φορα καλσον :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted September 13, 2004 #17 Share Posted September 13, 2004 Εγώ ρε παίδες για τη σκόνη, έκανα την εξής πατέντα...Έβαλα καλσόν το οποίο στήριξα με λαστιχάκι πάνω στους ανεμιστήρες...Είναι αρκετά αποτελεσματικό, αν και θέλει τακτικό καθάρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #18 Share Posted September 13, 2004 Η μανα μου όλη μέρα καθαρίζει αλλά εγώ της έχω πεί να μην πατάει πόδι στο δωμάτιο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% η μοκέτα φταίει... θα την βγάλω και θα δώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted September 13, 2004 #19 Share Posted September 13, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 00:58] Η μανα μου όλη μέρα καθαρίζει αλλά εγώ της έχω πεί να μην πατάει πόδι στο δωμάτιο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100% η μοκέτα φταίει... θα την βγάλω και θα δώ... Εαν εχεις καμια μαλλιαρη μοκετα-χαλι τοτε σιγουρα εχεις προβλημα.... υπαρχουν και μοκετες για κουζινες και επαγγελματικους χωρους ατριχες....σαν την astropitch του subbuteo ενα πραμα... σαν τσοχα με πλαστικο στην κατω μερια της.... κανουν και καλη ηχομονωση.... σκεψου το... δεν ειναι ακριβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted September 13, 2004 Author #20 Share Posted September 13, 2004 Καλά αυτή την μοκέτα την είχαμε βάλει απο τότε που πήγαινα 1ή δημοτικού... Αλλά για το θέμα της καινούργιας δεν ξέρω αν μπορεί να μπεί τουλάχιστον σε όλο το δωμάτιο.... Εδώ τώρα σκεφτομαι πως θα βγάλω αυτή αφού πρέπει να σηκώσω έπιπλά ΠΟΛΛΩΝ κιλών όπως βιβλιοθήκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.