Daidalos Posted September 16, 2004 #1 Share Posted September 16, 2004 Λοιπον μια που εγω την δαγκωσα τη λαμαρινα σεπτεμβριατικα!!! Εσεις πως τα πατε απο ερωτα! Συμπασχει κανεις??? ΥΓ: Αν δειτε τιποτα αφηρημενα -κουλα ποστ δειξτε ελεος! Φταιει ο ερωτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted September 16, 2004 #2 Share Posted September 16, 2004 α ρε ερωτυλοι φουριοζοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted September 16, 2004 #3 Share Posted September 16, 2004 καλα παμε εδω...... χιχιχιχιχι 6 χρονια τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Posted September 16, 2004 #4 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 23:30] ΥΓ: Αν δειτε τιποτα αφηρημενα -κουλα ποστ δειξτε ελεος! Φταιει ο ερωτας! δε πειραζει δε πειραζει δεν ειναι ολα ηλιος ειναι και χαλαζι αντε βρε σιγα σιγα να μπαινουν και οι κουλουρες για να περνουμε σειρα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted September 16, 2004 Author #5 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από satkokαντε βρε σιγα σιγα να μπαινουν και οι κουλουρες για να περνουμε σειρα :) Καλα οχι και κουλουρα απο τα 20! Ειπαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Posted September 16, 2004 #6 Share Posted September 16, 2004 ουπς κοντεψα να σε χαντακοσω δλδ χεχεχεχεεεεεε :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted September 16, 2004 #7 Share Posted September 16, 2004 Ε, κατι κανουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted September 16, 2004 #8 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ε, κατι κανουμε και εμεις! Aτιμη χηρα με τα 5 ορφανα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Posted September 16, 2004 #9 Share Posted September 16, 2004 παιδια εγω εχω αρχιζω και καταλαβαινω πως ειμαι ερωτευμενος με μια φιλη μου εδω και 4 χρονια!και δεν ξερω τι να τις πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted September 16, 2004 #10 Share Posted September 16, 2004 πες της τα καλαντα....πλακα κανεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Posted September 16, 2004 #11 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif παιδια εγω εχω αρχιζω και καταλαβαινω πως ειμαι ερωτευμενος με μια φιλη μου εδω και 4 χρονια!και δεν ξερω τι να τις πω Μην κανεις βεβιασμενες κινησεις.Περιμενε λιγο καιρο ακομα να ωριμασει η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted September 16, 2004 #12 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Aτιμη χηρα με τα 5 ορφανα.... :rofl: :rofl: Γενικα καλα παμε απο ερωτα Ειδικα αυτο το καλοκαιρι........αααααχχχχχ γ@μω τη Ρουμανια που πεφτει κοματι μακρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted September 16, 2004 #13 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif παιδια εγω εχω αρχιζω και καταλαβαινω πως ειμαι ερωτευμενος με μια φιλη μου εδω και 4 χρονια!και δεν ξερω τι να τις πω Μίλα της όσο είναι νωρίς ακόμα. Κάποια στιγμή που ίσως θελήσεις να της μιλήσεις.. μπορεί να είναι πολύ αργά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Posted September 16, 2004 #14 Share Posted September 16, 2004 αυτες τις μερες σκεφτομαι να κανω κινηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 16, 2004 #15 Share Posted September 16, 2004 εγω,αν κ 16χρονων μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα καλα.....αν θελετε με πιστευεται,αν θελετε οχι αλλα πηγα με μια προπονητρια μου που ειναι 21....!Καλο εεεε??Περυσι περναγα καλα για 8 μηνες ως που ανακαλυψα οτι σε αυτην την ηλικια δεν παω για γαμο...αλλα....για χιλιομετρα...πρεπει να γραφω χιλιομετρα τωρα,αλλιως τι θα κανω αργοτερα......η κατασταση χαρακτηριζεται με 2 λεξεις.....γοβ κ γαβγ@μ@μ....οταν βρουμεγ@μ@μ....αμα βρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted September 16, 2004 #16 Share Posted September 16, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Σήμερα, στις 22:05] Μην κανεις βεβιασμενες κινησεις.Περιμενε λιγο καιρο ακομα να ωριμασει η κατασταση. :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Posted September 16, 2004 #17 Share Posted September 16, 2004 :tomato: :tomato: ρε παιδια μην με κοροιδευται τα χρονια που βιαθια μεσα μου ημουν ερωτευμενος μαζι ,υπηρχε σεξ στη ζωη μου αλλα ισα ισα να καλυπτω τις φυσικες μου αναγκες! αλλα εγω θελω το ΖΟΥΖΟΥΝΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 16, 2004 #18 Share Posted September 16, 2004 ε κανε κινηση τοτε βρε ερωτιλε.......!!!!!!!!!!!!!!Πιασε το ζουζουνι που σε παιδευει τοσο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted September 16, 2004 #19 Share Posted September 16, 2004 ενω με αυτην την φιλη σου θα ικανοποιεις περα απο σωματικες και φυσικες οπως λες και αλλου τυπου αναγκες? δεν ξερω δεν ξερω.....μηπως κανεις βιαστικες κινησεις? σκεψου το καλα πριν κανεις οτιδηποτε,4 χρονια δεν λενε τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Posted September 16, 2004 #20 Share Posted September 16, 2004 ’στο καλύτερα. Αν ήθελε αυτή θα είχε κάνει την κίνηση πολύ νωρίτερα. Κράτα την φιλία και κοίτα πουθενά αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.