Jump to content



h100 vs h100i


Mad Gamer

Recommended Posts

Παιδια εδω και ενα μηνα παρολο μου η nh d14 λειτουργει και αποδιδει το αισθητικο με χαλαει αγρια (με sleeved cables , plexi και λοιπα ε φαινεται καπως ασχημη :nothing: ) Και τωρα στο επιμαχο θεμα μεταξυ αυτων των δυο ψυκτρων με ενδιαφερει η αξιοπιστια , μη βρεθει το συστημα μου να κανει μπανακι καλοκαιριατικα .Επισης ο θορυβος δεν με απασχολει καθως θα τους αλλαξω τους ανεμηστηρες . Το συστημα μου ειναι haf 912 plus , 3570k , z77x d3h , 2x7950

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε καλύτερα στο i γιατί στο απλό είναι δύσκολο να ρυθμίσεις το προφίλ των ανεμιστήρων (πρέπει να έχεις πρόσβαση στο μπλοκ).

Επίσης το απλό δεν είχε leaks (το new δεν έχει δοκιμαστεί τόσο εκτενώς ακόμη, πρέπει να περάσει λίγος καιρός ακόμη) αλλά έκανε σαματά η αντλία του στο πλείστο των περιπτώσεων, μετά από λίγο (ως αρκετό) καιρό χρήσης.

Αν μπορείς πάντως καλύτερα πήγαινε στο H110. Και πιο ήσυχο και καλύτερες επιδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

βρε αυτα τα εχω δει , η αξιοπιστια ειναι που με φοβιζει. ...

εδιτ : ισως παω με h100 καθως το corsair link δεν φαινεται να τα πηγαινει και πολυ καλα . Κατι δευτερο οταν ειπες οτι η pump αρχιζει να κανει θορυβο , για ποσο ενοχλητικο και δυνατο θορυβο μιλαμε

Link to comment
Share on other sites

το H100 το είχα πάνω στο main σύστημα μου για πολλούς μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα (πέραν της αντλίας που μου έβγαλε το θόρυβο αλλά δούλευε κανονικά). Δούλευε 12-14 ώρες τη μέρα.

Το H100i δεν το έβαλα πάνω σε σύστημα γιατί προτίμησα την ησυχία της D14 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη περί αξιοπιστίας μετά από μήνες/χρόνια χρήσης.

Για να μην έχετε πρόβλημα με leaks :D

http://www.techpowerup.com/183693/next-gen-asrock-motherboards-waterproof.html

Άντε με το καλό και αδιάβροχες VGA και μετά PSUs!!!!!

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω την H100 εναμιση χρονο τωρα πολλες ωρες λειτουργιας καθημερινα, φυσικα και εβγαλε τον γνωστο θορθβο στην αντλια αλλα με το mod της αντιστασης ειναι αθορυβη πολυ καιρο τωρα..απο αποδοση με Push/pull ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και το αισθητικο αποτελεσμα ειναι τελειο για τα γουστα μου..βεβαια στην ντουλαπα η αεροψυξη ειναι ετοιμη για παν ενδεχομενο:triniti:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα κρατούσα την Noctua πάντως. Οτι και να γίνει θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη από τέτοιες λύσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και συγκρίσιμη επίδοση με τις corsair. Γιατί να δώσεις λεφτά για να πάρεις κάτι λιγότερο αξιόπιστο και με πολύ λίγα πλεονεκτήματα (και αρκετά μειονεκτήματα).

Γνώμη μου μείνε στην Noctua. Αν έχεις τα χρήματα και θέλεις πήγαινε σε custom λύσεις.

Link to comment
Share on other sites

custom στους haswell με το καλο :triniti: . Μια ακομα ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα , επειδη θα ασχοληθω με bitcoin mining και οι 7950 dual x της saphire απο το 70 και πανω τις εκατο χρησης ειναι λιγο. :-O ... , σκεφτομουν να βαλω εκει μια h60 , h80 τι λετε αξιζει (με mod φυσικα)

Link to comment
Share on other sites

Mad Gamer και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν τις έτοιμες υδροψυξεις δεν τις πολύ εμπιστεύομαι η noctua δεν μου άρεσε ποτε σαν εμφάνιση άσχετα με τις επιδόσεις της. για αυτό εγώ προτίμησα την silver arrow xtreme και ποζεραδικι και καλές επιδόσεις και ποζερια χαχα :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το μόνο πρόβλημα αξιοπιστίας δεν είναι η διαρροή..

Έχουν γεμίσει τα fora από πεθαμένες αντλίες H100.

Aν φοβάσαι τα ύψη δεν μπαίνεις σε αεροπλάνο και αν

φοβάσαι τις διαρροές δεν μπλέκεις με νερά. Έτσι πάνε αυτά.

Μπορεί με κάποιο συγκεκριμένο σύστημα να έχεις 1% πιθανότητα

διαρροής και με κάποιο άλλο 10% αλλά σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ.

Μείνε με την noctua και μη δίνεις τζάμπα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Απλα φοβαμαι για διαρροη , δεν ειναι σαν τα custom loop φυσικα αλλα...

Μη φοβάσαι για διαρροή δεν είναι και κανονική υδρόψυξη να τρέχει καταρράκτης το νερό. Δε πιστεύω να είσαι τόσο άτυχος και να σου τρυπήσει κάπου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.