Jump to content



prescott 3.0 κομμενο ποδαρακι


crmaris

Recommended Posts

όπως αναφέρω και στον τίτλο έπεσε στα χέρια μου ένας ολοκαίνουριος prescott 3.0 με ένα κομμένο ποδαράκι στην μία άκρη (πάλι καλά).Έχει καμιά ιδέα κανείς αν φτιάχνεται καταρχήν και πώς θα κολήσω το ποδαράκι( το οποίο έχει χαθεί οπότε πρέπει να βρώ κάτι άλλο).

κάθε ιδέα δεκτή παιδιά!!

Link to comment
Share on other sites

και εγω το ιδιο problem ειχα..μου ειχε σπασει σε μια ακρη ενα ποδαρακι... Απλα στειλτο στον hipro και θα στο φτιαξει....;) (και δεν θα φαινετε και καθολου οτι ειναι κολιμενο..:D )

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο θα συνενοηθώ με τον φίλο μου πρώτα και θα σου στείλω pm.To όλο θέμα σε αυτήν την ιστορία είναι ότι ο άνθρωπος τον πήρε καινούριο με 5 λυγισμένα ποδαράκια!!'Εφτιαξε τα 4 και του έσπασε το 5ο οπότε άντε γεια εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Σε μια ιδια περιπτωση ειχα βαλει για ποδαρακι ενα κομματακι απο utp cat.5! και μετα απο 15 λεπτα προσπαθειας!!!! , επαιξε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα! ολα οκ μεχρι τωρα, εχουν περασει 5 μηνες!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το προβλημα οταν βαλουμε καποιο συρμα στο σοκετ για να κανει επαφη ενδεχεται να μπει μεσα του και να μην μπουταρει η μητρικη.Αυτο το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια.Οποτε η χρησης μιας καρφιτσας ακουγεται πιο καλη.Η πιο σωστη λυση ειναι να περασει μια βολτα απο τα λαμπς του hipro να κοληθει κατι εκει ωστε αργοτερα να μπορει να περασει και εγγυηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.