crmaris Posted September 28, 2004 #1 Share Posted September 28, 2004 όπως αναφέρω και στον τίτλο έπεσε στα χέρια μου ένας ολοκαίνουριος prescott 3.0 με ένα κομμένο ποδαράκι στην μία άκρη (πάλι καλά).Έχει καμιά ιδέα κανείς αν φτιάχνεται καταρχήν και πώς θα κολήσω το ποδαράκι( το οποίο έχει χαθεί οπότε πρέπει να βρώ κάτι άλλο).κάθε ιδέα δεκτή παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted September 28, 2004 #2 Share Posted September 28, 2004 θα δεις σε ποια θεση αντιστοιχει στο socket και θα βαλεις ενα κοματι απο καρφιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted September 28, 2004 #3 Share Posted September 28, 2004 o hipro μπορεί να σε βοηθήσειυπάρχει και ένας τύπος (usa νομίζω) που κάνει αυτή την δουλειά (με εγγύηση κιόλας) - ένα search στο forum θα σε βοηθήσειρώτα και τον zpower είχε το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted September 28, 2004 #4 Share Posted September 28, 2004 Όλα γίνονται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted September 28, 2004 #5 Share Posted September 28, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:38] Όλα γίνονται...... Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Posted September 28, 2004 #6 Share Posted September 28, 2004 και εγω το ιδιο problem ειχα..μου ειχε σπασει σε μια ακρη ενα ποδαρακι... Απλα στειλτο στον hipro και θα στο φτιαξει.... (και δεν θα φαινετε και καθολου οτι ειναι κολιμενο.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Posted September 28, 2004 Author #7 Share Posted September 28, 2004 Γιώργο θα συνενοηθώ με τον φίλο μου πρώτα και θα σου στείλω pm.To όλο θέμα σε αυτήν την ιστορία είναι ότι ο άνθρωπος τον πήρε καινούριο με 5 λυγισμένα ποδαράκια!!'Εφτιαξε τα 4 και του έσπασε το 5ο οπότε άντε γεια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
problem Posted September 30, 2004 #8 Share Posted September 30, 2004 Σε μια ιδια περιπτωση ειχα βαλει για ποδαρακι ενα κομματακι απο utp cat.5! και μετα απο 15 λεπτα προσπαθειας!!!! , επαιξε σαν να μην ειχε συμβει τιποτα! ολα οκ μεχρι τωρα, εχουν περασει 5 μηνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted October 10, 2004 #9 Share Posted October 10, 2004 εσπασαν και σε μενα 2 ποδαρακια. (Σημερα κιολας). με μια καρφιτσα κομμενη στα μετρα απο τα ποδαρακια, ετοιμο. :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted October 10, 2004 #10 Share Posted October 10, 2004 το προβλημα οταν βαλουμε καποιο συρμα στο σοκετ για να κανει επαφη ενδεχεται να μπει μεσα του και να μην μπουταρει η μητρικη.Αυτο το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια.Οποτε η χρησης μιας καρφιτσας ακουγεται πιο καλη.Η πιο σωστη λυση ειναι να περασει μια βολτα απο τα λαμπς του hipro να κοληθει κατι εκει ωστε αργοτερα να μπορει να περασει και εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Posted October 10, 2004 #11 Share Posted October 10, 2004 Μπορει να τα σπασει ολα και να τον κανει LGA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted October 10, 2004 #12 Share Posted October 10, 2004 να παει στο λαμπ του χιπρο ναι αλλα αν μενεις κοζανη σαν εμενα πως το πας??? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Posted October 10, 2004 #13 Share Posted October 10, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ να παει στο λαμπ του χιπρο ναι αλλα αν μενεις κοζανη σαν εμενα πως το πας??? :p ισος αν το εστελνες?? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Posted October 10, 2004 #14 Share Posted October 10, 2004 και να μεινω χωρις pc??? δεν θα μαστε καλα :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.