Jump to content

Καινουργιο case

Ripper18

Recommended Posts

Δεν ξέρω ποιο Xaser συγκεκριμένα λές αλλά αν σ'αρέσει παρ'το. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι οτι όσοι έχουν Xaser βλαστιμάνε γιατί δεν μαζεύονται τα καλώδια. Τώρα γιατί αυτό μόνο στο Xaser... Κάνε και ένα search στο Lab... Προσωπικά πάντως μου αρέσουν περισσότερο τα Xaser III. Postαρε καμιά φωτογραφία του να ξέρουμε για ποιο μιλάμε επειδή τα Xaser είναι τόσο πολλά που δεν γίνεται να τα ξέρεις απ'έξω!!!

Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για ενα case στα ιδια χρηματα(χωρις τροφοδοτικο) πειτε καποιες ιδεες,οχι απαραιτητα Thermaltake.Το Praetorian της Coolermaster ειναι καλο??Πειτε και καποιο κουτι το οποιο μπορει αργοτερα να δεχθει ανετα κιτ υδροψυξης.Με ενδιαφερει επισης να εχει πολυ καλο airflow(να συμμαζευονται ευκολα τα καλωδια.):)

Αρχική απάντηση από trendy

Το S και το Z είναι αρκετά κοντά στο πληκτρολόγιο.

Δεν εννοώ αυτό. Θέλω να πώ τι εννοεί οο ποιητής γράφοντας ξεκάρφοτα ένα "XAZER V1000A";

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δεν εννοώ αυτό. Θέλω να πώ τι εννοεί οο ποιητής γράφοντας ξεκάρφοτα ένα "XAZER V1000A";

Προφανώς ζητάει τη γνώμη μας για το εν λόγω μοντέλο.

Thermaltake Xaser III V1000+D (Black)

Κατασκευαστής: Thermaltake

Χαρακτηριστικά: Record & adjust pre-setting Temp

Temp. Alarm Function

°C / °F display switch

4 channel adjustable fan speed knob

Thermaltake elegant E-LED blue light

All aluminum front panel

Two-way lock in front panel

2 USB2.0 & IEEE 1394 firewire

Mic x 1 & Speaker x 1

12 Drive Bays :

Front : 4 x 5.25", 2 x 3.5"

Accessible-Internal : 6 x3.5"

Case Type Xaser III Super Tower Material Chassis 1.0mm SECC Japan Steel

Side Panel: W/O window

Color: Black

Dimension : (H*W*D) 20.9in X 8.1in X 20.5in

Net Weight 17kg

Cooling System A1420 (TT-8025A),80x80x25mm Silent Fan, 30dBA

Front x 2 w/ air filter

Rear x 2 w/ fan holder

Side x 2 w/ air filter

Top x 1 w/ fan holder

Motherboards Standard:

ATX 12x9.6

Micro ATX 9.6x9.6

Extend ATX 12x13

Δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό.

Περισσοτερα στην σελιδα http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm

post-1212-1416071294,877_thumb.jpg

Δεν θα με χάλαγε καθόλου! Ένα πράγμα που μ'αρέσει στα XASER είναι το άνοιγμα στο πάνω φατνίο οπότε έχεις άμεση οπτική επαφή στην οθόνη του panel. Επίσης μ'αρέσει το οτι έχουν μεγάλο βάθος.

Πως σας φαίνεται το παρακάτω της thermaltake? (SHARK) Δεν το έχω βρει όμως πουθενά στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο. Το έχει πάρει πουθενά το μάτι σας?

post-1127-1416071299,772_thumb.jpg

Ripper18 το κουτί είναι εξαιρετικά βαρυ.Μαζί με τα περιφεριακά σου θα φτάσεις άνετα τα 20-25 κιλά,οπότε θα ειναι δύσκολο στη μετακίνηση.Το hardcano θα σε δυσκολέψει αρκετά στην τοποθέτηση και στο να μαζέψεις/τακτοποιήσεις τα πολλά καλώδια.Από την άλλη έχει αρκετό χώρο,καλό εξαερισμό και ποιοτική κατασκευή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.