Jump to content



COLIN 2005!!!


mktheater

Recommended Posts

το παιχνιδι ειναι απιστευτο εγω μολισ χθες το πηρα κι εχω παθει πλακα.

χρειαζομαι βοηθεια ομως.ξερει κανεις που θα βρω secret codes να ξεκλειδωσω αυτοκινητα?:cool:

Link to comment
Share on other sites

Eχει πολλες ομοιες πιστες με το 2004...Εχει καλυτερο περιβαλον (δεντρα ,γρασιδι κλπ...) σε σχεση με το 4 αλλα και διαφορες ομοιες προσθηκες οπως το να κανει ενα εφε οταν τρακαρεις ή να δειχνει το damagre του αυτοκινητου καθόλη την διαρκεια του παιχνιδιου..

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο το colin5 αλλα επαιξα και το richard burns και ειναι αλλη φαση! Μπορει να μην εχει τα γραφικα του colin αλλα εχει τον πιο ρεαλιστικο χειρισμο που εχω δει ποτε σε παιχνιδι rally! Aκομα εχει φοβερα ρεαλιστικο ηχο! Εχω μπει σε imreza kit car και μονο το richard burns πλησιαζει τον αγριο-αρτσουμπαλο ηχο του! Τελος η σχολη που εχει ειναι παρα πολυ καλη και δειχνει μερικες πολυ χρησιμες τεχνικες!

Απλα τελειο!

Link to comment
Share on other sites

Εγω πορωνομαι με τα ραλακια. Ποιο απ τα δυο να παρω??? α και ειμαι και λατρης του peugeot206.Να μπορεσω να το παρω απ το ξεκινημα και να μην πρεπει να το ξεκλειδωσω και και και.

Link to comment
Share on other sites

ενωειται και θα παρεις το richard burns!!!το mcray ειναι για κανα πιτσιρικι να κανει κανενα χειροφρενο αν και εχει ωραιες πιστες.8εικο μοναδικο πωροτικο gameplay απιστευτος ρεαλισμος ειδικα η αυστραλια σκωτονει!!πρεπει να δειτε κανενα in car πλανο apo wrc με τη καμερα μπροστα στο προφυλακτηρα αποτυπωστε στο μυαλο σας την κινηση και τα μπασιματα που κανει το αμαξι και μετα πηγαινετε και παιξτε richard με τη καμερα απο μεσα(μονο με το δρομο)ειναι ακριβως το ιδιο πραμα!!κορυφαιος ηχος η τουρμπινα επιτελους σφυριζει τελεια και το αμαξι ανεβαζει τρελα τις ταχυτητες.επιτελους τεραστιες ειδικες πυκνη βλαστηση γεματες πιστες.

στα μειον του παιχνιδιου παστελωτα χρωματα δεν εχει ωραιο κοσμο(αν δειτε το ερχομενο WRC4 θα μεινετε μ@λ@κες απο το κοσμο χειροκροτανε φωτογραφιζουν πανε περα δωθε αστα να πανε...)λιγα αυτοκινητα λιγες ειδικες αλλα νταξει εμενα με τετοιο gameplay αυτα δεν μου λενε μια.το παιζω με την τιμονιερα της microsoft με αναδραση και ειναι ολα τα λεφτα.

οποιος παει και παιξει colin μετα απο μια γερη δωση richard θα ξενερωσει απο τη ζωη του!!

και να θυμαστε!για να μην σα σπαει τα νευρα απο τις συνεχεις εξοδους να κρατατε γραμες να ειστε συγκεντρωμενοι και καλο θα ηταν να παιζετε με τι In car καμερα(του δρομου)

daidalos δεν υπαρχει impreza kit car!μηπως ενοεις καποια αλλη κατηγορια?group n?

Link to comment
Share on other sites

@ΛΑΜΠΡΟΣ: Μου άρεσε πολύ η περιγραφή σου...

Τώρα όμως έχω πρόβλημα...

Εγώ ότι Racing και να μου δώσεις το παίζω το πολύ για μια εβδομάδα γιατί τερματίζω (με εξέρεση το Toca Race Driver στο οποίο και άργησα πάνω από 2 μήνες να τερματήσω - βέβαι είχαν πέσει και δουλειές και δεν προλάβαινα να παίζω)

Όταν πάρω Rally στα χέρια μου αν δεν τερματίσει δεν ησυχάζω...

’ρα δεδομένου οτι θα παίξω λίγο και οτι θα ήθελα τα γραφικά του πραγματικά να λένε κάπως για να θαυμάζω, πιο από τα δυο rally να πάω να πάρω???

Link to comment
Share on other sites

:) :)

richard burns rally:λιγες πιστες 36 αν θυμαμαι καλα,λιγα αυτοκινητα αλλα για να τελειωσεις πρωταθλημα με ρεαλιστικη ζημια η παραμικρη συγκρουση μπορει να σημαινει και εγκαταλειψη.για να πετυχεις καλες θεσεις πρεπει να πιεσεις οποτε πιο ευκολα θα εχεις ατυχημα.τρομερες επιλογες για το στησιμο απο χαρτογραφηση διαφορικων εως γεωμετρια αναρτησης.

colin mcray 2005:παρα πολα αυτοκινητα γυρω στις 80 πιστες με επιλογη για πρωι μεσημερι απογευμα με η χωρις βροχη η συνεφια.ομορφα γραφικα γεματες πιστες αλλα τελικα ειναι πολυ arcade.εχει βεβαια βαθος γιατι εχει πολλα πρωταθληματα επιλογες κλπ.ρυθμιση αυτοκινητου τα κλασικα ελατηρια αναρτηση φρενα τιμονι.απλα πραγματα.στα +του παιχνιδιου πιο ζωντανος ο κοσμος στο οποιο υστερει το richard.

παρε καλυτερα το richard ειναι ψαγμενο παιχνιδι να κατσεις κατω και να λιωσεις δεν ειναι ενα ραλακι που θα περασεις ευχαριστα την ωρα σου οπως το colin 2005.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.