Jump to content



Νεο PC στα 900€


pgetsos

Recommended Posts

Καλησπερα :) Το καλοκαιρι θα γινει αγορα νεου υπολογιστη καθως ο τωρινος εχει παλιωσει επικινδυνα... Ενδεικτικα, E7400, 8600gt :p

Το συστημα που σκεφτομαι:

PSU:Corsair 600

CPU: Intel i7 4670

GPU:Asus 770 OC

M/B:Asus Z87-k

RAM: Kingston HyperX black 1600 2x4GB

HDD:WD 1TB Caviar Blue

και ενα dvd στα 20€.... κουτι ακομα δεν εχω αποφασισει, θα δω....

Επισης σκεφτομαι για SSD (και ξερω οτι ολοι θα το βαλεται πανω-πανω :p) αλλα σκεφτομαι το budget... Κοιταω παντως κατι 120ρηδες στο 80ρι περιπου, ακομα δεν εχω αποφασισει αναμεσα σε Samsung που με προτεινουν ολοι και Kingston που ειναι προσωπικη αγαπη (ακουω γνωμες σε αυτο)

Συνολικα βγαινει στο 950ρι μαζι με ενα κουτι στο 50ρι περιπου που εχω δει, αν δε κρατησω αυτο που εχω τωρα... Απο θεμα χρηματων ειναι οριακα, και ελπιζω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα πεσει απο το 900ρι! Εχετε να προτεινετε αλλαγες? :)

Link to comment
Share on other sites

Όπως το πε ο GoMaR. Σε 6 μήνες που θα το πάρεις οι τιμές στα κομμάτια που έγραψες θα έχει πέσει οπότε θα αναθεωρήσεις κάποια για κάτι καλύτερο αφού θα είσαι στο budget και πάλι. Συν ότι μπορεί να ανακοινωθεί κάτι νέο οπότε αντί να κάνεις αγορά στους 5 μηνες να κάνεις στους 7 με εντελώς νέα parts.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Σε 6 μήνες που θα το πάρεις οι τιμές στα κομμάτια που έγραψες θα έχει πέσει

βασικα αυτος ειναι και ο στοχος μου :p απλα ξεκιναω τωρα "ενδεικτικα"... κανονικα το budget ειναι στα 800, αλλα και λιγο να ανεβω δε με πειραζει... σιγουρα οχι ομως στα 950+ που ειμαι τωρα

στο παρον θα αλλαζατε κατι;

Link to comment
Share on other sites

οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει, κάποια νέα προϊόντα μπορεί να έχουν βγει, στο παρόν με τη μία θα κοιτούσα καλύτερο τροφοδοτικό. Μπορείς να βλέπεις από τώρα τιμές και τυχόν προσφορές, αν βρεις κάποιο Seasonic π.χ. τροφοδοτικό σε καλούτσικη τιμή τσίμπα το.

Link to comment
Share on other sites

ο k ποσο παραπανω απο το "Intel boost" χρονιζεται; αξιζει το 20ρι παραπανω;

οποτε αναλογα τις τιμες να παιξει k/non-k μητρικη και επεξεργαστης...

Εκτός το 20ρι από την διαφορά απλού με "Κ" επεξεργαστή θα έχεις κάποιο κέρδος σε € και από την διαφορά Ζ87 με Η87 μητρικής. Τώρα το πόσο παραπάνω θα μπορέσεις να ανεβάσεις έναν "Κ" επεξεργαστή εξαρτάται από πολλά. Ψάξε τα threads που μιλάνε για overclock σε αυτούς τους επεξεργαστές. Aν και γενικά οι haswel δεν τα πάνε τόσο καλά σε overclock σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές (ivy, sandy).

Για να κάνεις overclock θα χρειαστείς μια καλή ψύκτρα για τον επεξεργαστή (μπορείς όμως να την πάρεις αργότερα).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.