Jump to content



coolermaster storm trigger και γκαζοζα λουξ


sobi

Recommended Posts

καλησπερα παιδια μετα απο ενα ατυχημα που ειχα πινοντας ενα αναψυκτικο το πληκτρολογιο μου σε ορισμενα πληκτρα κολλαει αφανταστα... με τι θα μπορουσα να το καθαρισω ωστε να επανελθει στην παλια του κατασταση!!!

ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

τα keycaps όπως σου λέει ο Σπύρος, τα βγάζεις -προσοχή σε Spacebar, Enter- τα πλένεις σε λεκάνη και μετά τα σκουπίζεις πολύ καλά και περιμένεις να στεγνώσουν τελείως πριν τα ξαναβάλεις. Χρησιμοποίησε σεσουάρ για σιγουριά.

Για τα παραμέσα δε γνωρίζω.

Link to comment
Share on other sites

Όντως για να καθαρίσουν καλά τα κουμπάκια σου βγαίνει η πίστη γιατί μπαίνει νεράκι κάτω στο σταυρωτό + εκεί που κουμπώνει πάνω στον διακόπτη, θέλει χαρτάκι και κάτι λεπτο σαν οδοντογλυφίδα κανε το για να απορροφησει το νερό που έχει εγκλοβιστει εκεί.

Link to comment
Share on other sites

παιδια συγνωμη για την καθυστερηση :) τελικα ακολουθησα τις συμβουλες σας και προς το παρον ολα μια χαρα... ευχαριστω για την βοηθεια και τις απαντησεις εστω και λιγο καθυστερημενα! :)

[MENTION=23]DJD[/MENTION] ειπα να δωσω ενα χαρουμενο τονο και να διασκεδασω λιγο το αγχος μου χεχεχε :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.