Jump to content



Monitor LG 29EA93-P


felix

Recommended Posts

Πωλείται το μόνιτορ του τίτλου 29ΕΑ93-Ρ αγορασμένο από τον SLN προ ολίγων μηνών από φίλο μου και εκτοτε ελάχιστα δουλεμένο μιας και τελικά του επισκεύασα το παλιό του monitor με ελάχιστο κόστος το οποίο και προτιμά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

LG_29EA93_p_zps0125de38.jpg~original

16-9_21-9_zpsd86a3ddd.jpg~originalDuallink-Up_zps0e2a249b.jpg~original

Productivity_zps7d4cd80a.jpg~original

Είναι αγορασμένη από Amazon τον Απρίλιο, δεν έχω το παραστατικό της αγοράς, αλλά ο SLN το έχει και μπορεί να το δώσει αν το θέλετε για την εγγύηση, ο κάτοχος δεν το ζήτησε κατά την συναλλαγή του με τον SLN, παρόλα αυτά είναι διαθέσιμο.

Υπάρχει και η αρχική συσκευασία.

Το μόνιτορ έχει μόνο ένα κολλημένο μπλε pixel το οποίο όμως δεν είναι αντιληπτό παρά μόνο εάν το ψάξεις και μόνο με μαύρο φόντο. Κατά τα άλλα δεν έχει κανένα απόλύτως θέμα.

Η ανάλυσή του στην αρχή ξενίζει αλλά αν την συνηθίσεις δεν ξεκολλάς. Bόλεψε απίστευτα σε multitasking με side by side παράθυρα.

Τιμή 330€

Παράδοση όπως επιθυμείτε, αν θέλετε μπορείτε να το δείτε και σε λειτουργία.

To μόνιτορ βρίσκεται Αθήνα, εάν επιθυμείτε αποστολή το κόστος θα είναι ανάλογο και η αποστολή θα γίνει αφού πρώτα γίνει κατάθεση του ποσού.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα το πρώι παρέλαβα την οθόνη!!!

Πραγματικά σε εξαιρετική εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση! Απόλυτα ικανοποιημένος! Εύχομαι να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.

Υ.Σ. Ευχαριστώ για την "kiss"! Την επόμενη φορά βάλτε και μια

BigBabolgreek.jpg:drool::magic::magic::magic:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.