Jump to content



Ghosting στην EIZO L550!


yannis76

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!

Βρίσκομαι στα πρόθυρα να αγοράσω την οθόνη Eizo L550 αλλά ανυσηχώ για την απόδοση της στα παιχνίδια. Περνάω αρκετές ώρες μπροστά στο PC (Word & Excel) αλλά και παιχνίδια. Ενώ ακούω καλά λόγια για τη χρωματική της απόδοση, τα πράγματα είναι λίγο θολά στα παιχνίδια. Όσοι από εσάς την έχετε πως την βλέπετε στα παιχνίδια? Την έχετε συγκρίνει με κάποια άλλη? Η δεύτερη επιλογή μου είναι η Samsung 172X.

Υ.Γ. Πουλάω και μία HYUNDAI L70A (17'', 25ms response time, DVI, USB, 1280x1024, 2 ετών)

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Την εχω την οθονουλα ειναι πολυ καλη:T: :T: .Στα παιχνιδια την εχω δοκιμασει σε ενα παιχνιδι που χρειαζεται την γρηγορη ανταποκριση το need for speed unterground και ειναι super:banging: :banging: :banging: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Και εγω αυτη εχω. Ειναι καπως ενοχλητικη λογω βασης αλλα σε παιχνιδια ή οτι αλλο δεν εχω κανενα παραπονο. Αν διαβαζεις μαλιστα περιοδικα τυπου pcmag και εαν τα εμπιστευεσαι θα δεις οτι την προτινουν σαν την καλυτερη που εχουν δει για παιχνιδια. Αυτα...

Link to comment
Share on other sites

εγώ έχω την ΕΙΖΟ 565 και είμαι πολύ ευχαριστημένος .Στην χρωματική απόδοση και στην κατανομή του λευκού οι ΕΙΖΟ είναι top.Έχουν και 5 χρόνια εγγύηση.Τα response time είναι μεγάλη ιστορία στις tft , 16 ns , 12 ns και δεν συμμαζέυεται . έχω δει οθόνες με 25ns να παρουσιάζουν ghost και άλλες με 30 ns να μην παρουσιάζουν τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχει τοοοοσο σχεση αυτο. Μετραει ακομα αν ριχνει την ποιοτητα των χρωματων, αν εχει ομαλη κινηση, σε τι θυρα θα τι συνδεσεις κτλ κτλ

Την ειχα δει και τη samsung αλλα προτιμησα την eizo(εχει και zero pixel πλεον για εγγυηση)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.