Jump to content



Αντικαταστάτης του Mamba


hurin

Recommended Posts

Μετά από αρκετές τούμπες το Mamba μου αρχίζει να παραδίδει πνεύμα (συνεχή connect-disconnect). Επειδή Λεφτά Δεν Υπάρχουν για 120€ ποντίκι, ψάχνω για αντικαταστάτη. Gaming mouse οπωσδήποτε, γύρω στα 50-60€.

Πολύ θα ήθελα να γινόταν από ενσύρματο σε ασύρματο όπως το Mamba.

Link to comment
Share on other sites

Το μικρό του ξαδερφάκι είναι αρκετά καλό. Το razer Daethadder 4G. Νομίζω είναι με optical sensor οπότε έχει φοβερή ακρίβεια αλλά δεν φτάει τα dpi του mamba. Δυστυχώς είναι μόνο ενσύρματο.

Link to comment
Share on other sites

Ενσύρματο/ασύρματο δε θα βρεις σε αυτά τα χρήματα.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν θα προτιμούσα razer, θεωρώ ότι έχουν θέματα αξιοπιστίας (αλλά πολύ καλό marketing).

Στα 50 ευρώ θεωρώ εξαιρετική πρόταση το logitech G400s

Link to comment
Share on other sites

cm storm alcor στα 35 ευρω αν θες ιδιο καλουπι με λιγο πιο μικρες διαστασεις και βαρος.

CM Storm Mizar & Alcor Review by Takasta

G400s εχει smoothing, (καποια βλακεια κανανε με το firmware) επισης ειναι αιδκαιολογητα ακριβο σε συγκριση με το G400 που το πουλαγανε 30-35 ευρω.

DA 2014 εχει επισης smoothing, μπολικο μαλιστα γι αυτο και δεν εχει jitter στα 6400dpi.

Roccat Savu παιζει στο 50ρικο πλεον, τελος υπαρχει το zowie EC1 evo CL edition στα 60 ευρω, σχεδον ιδιο καλουπι με το kramba αλλα με 2 τεραστια feet απο κατω αντι για 3-4 μικρα, πολυ χαμηλο LOD σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα optical της αγορας.

Με λιγη τυχη μπορει τo σαββατο να εχω ηδη το alcor στα χερια μου, προς το παρων ειμαι με τον "παππου" της υπογραφης στα 500hz, συνηθισα τα 400dpi στο desktop ! πλεον δεν με κουραζουν καθολου, ας ειναι καλα τα steelseries MS glides και το artisan hien :p

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν προλάβει να δει το Σάββατο, το alcor δεν το βλέπω στο σκρουτζ ούτε στο αμαζον, είμαι κοντά σε savu/zowie και g400s(αν φταίει το firmware μπορεί και να διορθωθεί).

To g500s δεν είναι καλύτερο από το g400s?

Link to comment
Share on other sites

Να πω και εγώ κάτι ότι στα ποντίκια σύνηθες φαινόμενο είναι η απσυνδεσεις συνδέσεις όπου οι περισσότερες περιπτώσεις οφείλονται σε κομμένο καλώδιο, αν δεν το έχεις πετάξει θα πρότεινα να δοκίμαζες το εξής να, να το συνδέσεις και να ξεκινήσεις να κουνάς το καλώδιο με κυκληκες κινήσεις από το καλώδιο που φεύγει από το ποτνικι και πάει στο pc συνήθως είναι το σημείο που μόλις βγαίνει από το ποντίκι

From mobile phone ....

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, άλλαξα θύρα usb και σταμάτησε να κάνει συνεχή disconnect, τώρα απλά κολλάει και πρέπει να βγάλω καλώδιο και να το ξαναβάλω για να ξεκολλήσει :wall:

Κάτι παίζει με το καλώδιο, αλλά δεν δίνω 10€ για καλώδιο αφού με 40€ παίρνω καινούργιο.

Επειδή με έχει βολέψει να το κάνω από ενσύρματο-ασύρματο, θα το αφήσω να πεθάνει και μετά θα πάρω το savu, γιατί ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] δεν θα με ξαναμαχαιρώσει πισώπλατα στο BF3 :D

Link to comment
Share on other sites

Προσεχε μην σε τρακαρω στο titanfall

http://www.thelab.gr/gaming/official-battlefield-3-thread-76442-265.html

:hehe:

Για τα παραπανω τρωκτικα εχει υποψη οτι παιζουν με το 4000dpi srom του 3090, δηλαδη η native αναλυση που εχουν ειναι τα 800dpi ! τα zowie απο την αλλη παιζουν με το παλιο srom που ειχε native τα 1800, λογω του custom φακου εχεις μεγεθυνση 1.25x, γι αυτο και τα "περιεργα" dpi steps ( ~ 570 - 1150 - 2300 )

Αν καταληξεις σε zowie οπωςδηποτε προτιμησε CL edition ή/και φετινες παρτιδες, εχουν ομαλοτερο γρυλο και IR-led που επιτρεπει καλυτερη συμβατοτητα με περισσοτερες επιφανειες και καλυτερη αποκριση σε χαμηλο sensitivity, το ec2 evo που ειχα εγω πχ με λιγη προσπαθεια κολλαγε σε ολα τα μαυρα mousepad που το ειχα δοκιμασει, μονο στο κοκκινο hien ητανε "skip-proof"

Στα 2300dpi που ειναι το βελτιστο τους setting θα χρειαστει να ενεργοποιησεις το raw input απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου, τωρα αν το παιχνιδι ειναι μονο με wm_move ή/και το raw input implementation του δεν νιωθει ( βλεπε cs go ) τοτε θα χρειαστεις Rinput injector HLTV.org - Blog: Easier Raw Input method!

Οπως καταλαβαινεις στα savu - alcor - m40 ( ταμαμ αν σε ειχε βολεψει το G9 παλια ) η ολη φαση ειναι περισσοτερο plug n play, πληρωνεις ομως το "τιμημα" του υψηλου LOD.

Το rival φοραει pwm-3310, προς το παρων οι κυριες διαφορες σε συγκριση με τον 3090 εχουν εντοπισθει σε 3 σημεια.

1) στο σκαλαρισμα, εχει native αναλυση τα 1600dpi αλλα παει απο τα 50 εως τα 5000 χωρις κανενα προβλημα οπως τα laser

2) μικρο και ρυθμιζομενο lod

3) αρκετα μεγαλυτερο perfect control speed, ιδανικο για ultra low sens !

Εχουν ακουστει παραπονα για το βαρος του ( do you even lift bro ? :p ) και πως εχει smoothing, περιμενω κανα εγκυρο review για το M45 της corsair, θα εχει max dpi 5000 οποτε ισως να μην εχει τοσο smoothing οσο τα rival και DA 2013.

Τελειωνοντας την παρλα, εχω να σε ενημερωσω οτι το alcor δεν εφτασε ακομα στην ποντικοφωλια μου :( :X:

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] επειδή το θέμα το έχεις κάνει επιστήμη, γράψε ένα guide για επιλογή gaming ποντικιού για RTS/FPS και σε συνδυασμό με τις επιφάνειες κύλησης, ανά κατηγορία κόστους κτλ. Έχει γεμίσει η αγορά με gaming προτάσεις(εντός και εκτός εισαγωγικών) και αν δεν έχεις πολύ ειδικές γνώσεις χάνεσαι, κινδυνεύοντας να αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΥΓ Για τα mad catz τι γνώμη έχεις;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.