Jump to content



Αγορά Laptop ~700Ε


mathstratos

Recommended Posts

Καλημέρα συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες.

Μετά από 6 χρόνια είμαι στην θέση να ψάχνω καινούριο laptop μιας και το παλιό καταστράφηκε. Η κορούλα μου μαθαίνοντας να περπατάει πέταξε κάτω το Sony Vaio (VGN-FWM) που είχαμε ραγίζοντας και μαυρίζοντας την οθόνη, έσπασε το πλαστικό εξωτερικό περίβλημα και χάλασε το κουμπί εκκίνησης και πλέον η οθόνη δεν κλείνει.

Θεωρώντας ότι το κόστος επισκευής είναι ασύμφορα υψηλό για ένα μηχάνημα 6ετιας αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα καινούριο το οποίο θα κρατήσει ελπίζουμε άλλα τόσα χρόνια και γιατί όχι και παραπάνω.

Το budget ανέρχεται στα 700 Ε περίπου ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να τα περάσουμε. Η χρήση του laptop θα είναι κυρίως σερφάρισμα (η γυναίκα μου έχει την κακή συνήθεια να ανοίγει 30 καρτέλες μαζί για να τις διαβάσει αργότερα, και το μηχάνημα από ένα σημείο και μετά σερνότανε), κατέβασμα torrents, skype, ταινίες και λίγο gaming για εμένα (LOL, FM, LOtR).

Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε κάποια μηχανηματάκια (Dell, Asus, Lenovo), διαβάζοντας και άλλα νήματα και είναι αυτά:

1.DELL Inspiron 15/3537 i7-4500U/8GB/1TB Black Notebooks 14.6" - 16.7" Αγορ

2.Asus VivoBook S550CB-CJ017H Touch Ultrabook (αρέσει στην γυναίκα πολύ)

3.Dell Inspiron 17 3737 DLNBINS0705

4.Sony Vaio SVF1532H1EW

5. Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager (μικρή υπέρβαση αλλά αν τα αξίζει μπορούμε να πάμε και εδώ)

Ποιο από αυτά είναι πιο αξιόπιστο; Ποίο θα κρατήσει περισσότερο; Ποιο έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Ποια από τις εταιρείες παραπάνω έχει το καλύτερο service και την καλύτερη εξυπηρέτηση; Περιμένω τις γνώμες σας και την βοήθειά σας, δεν θέλω να αγοράσω από το e-shop γιατί έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για παρα-εισαγωγή και θέλω να είμαι σίγουρος για την εγγύηση.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Τα Asus και Sony καλόν είναι να τα αγνοήσετε, διότι έχουν αργό επεξεργαστή. Από τα υπόλοιπα, το 17άρι Dell είναι πολύ ελκυστική επιλογή λόγω 17άρας οθόνης, η οποία προσφέρει ευρύχωρη ανάλυση (HD+, 1600x900), όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα 17άρια πάνελ. Το Lenovo είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς έχει επεξεργαστή πολύ ισχυρότερο των άλλων, και είναι καλοφτιαγμένο - και αξίζει το υπερβάλλον κόστος με το παραπάνω, ενώ η ισχύς του επεξεργαστή του προσφέρει μεγαλύτερη τεχνολογική μακροζωία. Καλύτερα να πάρετε αυτό. Αν, πάλι, προέχει η άνεση της οθόνης, πάρτε το 17άρι Dell.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα πάμε προς Lenovo. Αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση εκτός από τις παραπάνω είμαι έτοιμος να τις ακούσω! Μεσα στο Σαβ/κο λογικά θα φυγει η παραγγελία!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.