Jump to content



Planets3 [3D sandbox]


acct

Recommended Posts

Σήμερα ολοκληρώνεται στο Kickstarter η εκστρατεία χρηματοδότησης ενός νέου παιχνιδιού που φαίνεται να συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά προηγούμενων open world sandbox. Ήδη έχει εξασφαλίσει την ελάχιστη χρηματοδότηση και αναμένεται να είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2015.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pktWBxxqAvQ]Planets³ HD Trailer - YouTube[/ame]

Το Planetscube συνδυάζει τη γνώριμη εικόνα του Minecraft, με τα διαπλανητικά ταξίδια του Starbound και τους χρήσιμους NPCs του Terraria, σε κυβικούς κόσμους με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Προσθέτει επιπλέον ένα σύστημα που επιτρέπει στον παίχτη να κατασκευάσει σχεδόν οτιδήποτε, από δόρατα και ξίφη, μέχρι αυτοκίνητα και διαστημόπλοια.

aac76873b0a176110bb4eda078a90311_large.jpg?1392994223

Αυτή τη στιγμή, με $15 μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αντίγραφο και των δύο παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν (2015 - Planets³: Race to Space, 2017 - Planets³: Space Enemies), ενώ με $20 αποκτάτε πρόσβαση και στην Alpha και Beta. Αν είστε μεγαλύτερη παρέα, με $35 μπορείτε να έχετε δύο πλήρη αντίγραφα του παιχνιδιού, ενώ κάθε επιπλέον κοστίζει μόλις $10.

Προαιρετικά, ρίχνετε και μια ματιά στη σελίδα του παιχνιδιού στο Greenlight Concepts:

Steam Greenlight :: Planets³

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πριν το κλείσιμο έπιασαν και το στόχο των $300k, οπότε προστίθενται μερικές επιπλέον γλώσσες και έκδοση για Mac. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δούμε κάτι ενδιαφέρον, αλλά κατά το τέλος της χρονιάς μπορεί να έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής από την Alpha.

15295ffc7ae01c9fb33c1740854282a4_large.jpg?1392923219

Πάντως, αν κρατήσουν το σύστημα της σύνθεσης των επιμέρους υλικών, νομίζω θα αξίζει τον κόπο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uwQRx2ZQO3M]Planets³ Craft Preview - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.