Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Minecraft έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα

      Το παιχνίδι ήταν ήδη το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

    Το Minecraft έχει ήδη τη διάκριση ως το βιντεοπαιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Σήμερα, βάζει άλλο ένα "παράσημο" στην τροπαιοθήκη του με την ανακοίνωση ότι έχει πουλήσει το εντυπωσιακό αριθμό των 300 εκατομμυρίων αντιτύπων.

    "Καθώς πλησιάζουμε στη 15η επέτειο, το Minecraft παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πωληθεί, ένα ορόσημο που κανείς δεν μπορούσε να ονειρευτεί όταν όλοι μας τοποθετούσαμε τα πρώτα μας τουβλάκια", δήλωσε η Helen Chiang, επικεφαλής της Mojang Studios.

    Το νέο ορόσημο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Minecraft Live 2023, μιας εκδήλωσης livestream του Minecraft που μοιράζεται νέα και ενημερώσεις της κοινότητας και διαθέτει ένα ωραίο event ψηφοφορίας, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ψηφίσουν ποιο νέο πλάσμα θα πρέπει να προστεθεί στο παιχνίδι. Φέτος, οι επιλογές σας είναι μεταξύ ενός καβουριού, ενός αρμαντίλο και ενός πιγκουίνου.

     

    Τα τριακόσια εκατομμύρια αντίτυπα του Minecraft ξεπέρασαν τις πωλήσεις σχεδόν κάθε άλλου ψυχαγωγικού μέσου από τότε που αρχίσαμε να κρατάμε λογαριασμό. Για να το θέσουμε σε προοπτική, το Thriller, το best seller άλμπουμ όλων των εποχών, έχει πουλήσει περίπου 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, το PS2, πούλησε περίπου 155 εκατομμύρια μονάδες. Ακόμα και το δεύτερο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών, το Grand Theft Auto V, δεν πλησιάζει καν τα νούμερα του Minecraft, με 185 εκατομμύρια αναφερόμενες πωλήσεις. Το Minecraft είναι μια κατηγορία από μόνο του και πιθανότατα θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό - ή τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει το Half-Life 3.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Mojang
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.