Jump to content



Wifi routers (ac1750+)


Recommended Posts

Το cisco που έχω έχει αρχίσει και τα φτύνει και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά πάλι. Τείνω προς το TP-Link Archer C7 AC1750 κυρίως λόγω τιμής αλλά και επειδή τα προϊόντά τους δε με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Παίζουν και τα Netgear AC1900-Nighthawk , Asus RTAC68U, Linksys EA6900 και το D-link Dir880L αλλά λόγω AC1900 η τιμή τους τσιμπάει λίγο.

Καμιά προσωπική εμπειρία με τα παραπάνω;

Link to comment
Share on other sites

Με τα παραπάνω όχι, αλλά από το Netgear DGND3300 είμαι 90% ικανοποιημένος. Το μόνο μελανό σημείο, η μικρή εμβέλεια στο WiFi. Γενικά αν διαβάσεις, δεν είναι το φόρτε τους. Κατά τα άλλα, σκυλιά. Ταχύτατα, βράχοι και με καλό software.

Link to comment
Share on other sites

και μένα με ενδιαφέρει...είμαι σε αναζήτηση δρομολογητή VDSLmodem/router...[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] jέρω ξέρω ότι είσαι υπερ των ξεχωριστών συσκευών

θέλω να έχω και καλή εμβέλεια και να παίζει Multiiple SSID και qos rules και απ΄ότι βλέπω στον smallnetbuilder, ο djd έχει βάλει τα κορυφαια-ακριβά μοντέλα

Link to comment
Share on other sites

TP-Link Archer C7 AC1750 + ddwrt

[MENTION=5271]sstav[/MENTION] Σ'αυτά τα modem/router που δίνει τσάμπα ο κάθε πάροχος, το κομμάτι "modem" το τεστάρουν και διαλέγουν να παίζει όσο καλύτερα γίνεται με τις γραμμές τους. Από την άλλη το "κομμάτι" router & wifi είναι κατα 99% (λόγω κόστους) μάπα, ειδικά με εφαρμογές που το ζορίζουν (streaming/torrents) και από ασφάλεια....

Έτσι χρησιμοποιείς το "κομμάτι" modem από το "τσαμπέ" του παροχέα και βάζεις δικό σου router για τα υπόλοιπα. Άσε που πολλοί πάροχοι δεν σου επιτρέπουν λόγω VoIP ή TV να βάλεις ότι modem-router θες. Edit: μόνο μειονέκτιμα τα 2W/h κατανάλωσης που έχουν παραπάνω οι 2 συσκευές αντί για την μία.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] έχω το TL-WDR4900 - Welcome to TP-LINK με DDWRT, αν εξαιρέσεις το AC Chip: AR9580 vs Chip: AR9880 είναι ακριβώς τα ίδια με το C7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πολύ καλό wifi range.

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.