DJD Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2014 Το cisco που έχω έχει αρχίσει και τα φτύνει και δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά πάλι. Τείνω προς το TP-Link Archer C7 AC1750 κυρίως λόγω τιμής αλλά και επειδή τα προϊόντά τους δε με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Παίζουν και τα Netgear AC1900-Nighthawk , Asus RTAC68U, Linksys EA6900 και το D-link Dir880L αλλά λόγω AC1900 η τιμή τους τσιμπάει λίγο. Καμιά προσωπική εμπειρία με τα παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Με τα παραπάνω όχι, αλλά από το Netgear DGND3300 είμαι 90% ικανοποιημένος. Το μόνο μελανό σημείο, η μικρή εμβέλεια στο WiFi. Γενικά αν διαβάσεις, δεν είναι το φόρτε τους. Κατά τα άλλα, σκυλιά. Ταχύτατα, βράχοι και με καλό software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 και μένα με ενδιαφέρει...είμαι σε αναζήτηση δρομολογητή VDSLmodem/router...[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] jέρω ξέρω ότι είσαι υπερ των ξεχωριστών συσκευών θέλω να έχω και καλή εμβέλεια και να παίζει Multiiple SSID και qos rules και απ΄ότι βλέπω στον smallnetbuilder, ο djd έχει βάλει τα κορυφαια-ακριβά μοντέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 TP-Link Archer C7 AC1750 + ddwrt[MENTION=5271]sstav[/MENTION] Σ'αυτά τα modem/router που δίνει τσάμπα ο κάθε πάροχος, το κομμάτι "modem" το τεστάρουν και διαλέγουν να παίζει όσο καλύτερα γίνεται με τις γραμμές τους. Από την άλλη το "κομμάτι" router & wifi είναι κατα 99% (λόγω κόστους) μάπα, ειδικά με εφαρμογές που το ζορίζουν (streaming/torrents) και από ασφάλεια.... Έτσι χρησιμοποιείς το "κομμάτι" modem από το "τσαμπέ" του παροχέα και βάζεις δικό σου router για τα υπόλοιπα. Άσε που πολλοί πάροχοι δεν σου επιτρέπουν λόγω VoIP ή TV να βάλεις ότι modem-router θες. Edit: μόνο μειονέκτιμα τα 2W/h κατανάλωσης που έχουν παραπάνω οι 2 συσκευές αντί για την μία.[MENTION=23]DJD[/MENTION] έχω το TL-WDR4900 - Welcome to TP-LINK με DDWRT, αν εξαιρέσεις το AC Chip: AR9580 vs Chip: AR9880 είναι ακριβώς τα ίδια με το C7 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πολύ καλό wifi range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 πάρε mikrotik. Βάζεις το μόντεμ-ρουτερ του παρόχου να κάνει τη δουλειά που ξέρει να κάνει καλύτερα (μόντεμ), και το ρούτινγκ μέσω του μίκροτικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 30, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Έχουν μείνει λίγο πίσω σε ταχύτητες τα μικροτίκια όμως, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 30, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 ^^ Ισχύει. Εκτός αν πας σε μπικουτί http://dl.ubnt.com/datasheets/unifi/UniFi-AP-DS.pdf αλλά είναι πολλά τα $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 30, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 έχεις δίκιο, δεν βλέπω κάποιο μοντέλο να παίζει με ac πρότυπο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Μάϊος 30, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Εγω σκεφτομαι σοβαρα το Asus RT-AC68U. Κοστιζει βεβαια 170 ευρω αλλα αν το παρω να μεινει και για μελλοντικη χρηση.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 12, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Τελικά [MENTION=23]DJD[/MENTION] πήρες κάποιο;;;; Το tp-link AC1750 φαίνεται δυνατό και σε πολύ καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Ναι για το Tp-link AC1750 πήγα τελικά. Το μενού πολύ απλό κι εύχρηστο κι όλα είναι σχετικά απλά στην ρύθμιση. Ακόμα δεν έχει βγει official ddwrt πάντως, μόνο beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 12, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Ωραία! Έχω ένα πιστωτικό 100 ευρώ στο e-shop και λέω να το πάρω, δείχνει να τα αξίζει τα λεφτά του κι ένα καλό ρούτερ είναι πάντα επένδυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.