Jump to content



Bud Clusters η ιος?


Dj_Seps

Recommended Posts

Πεδες κατα την διαρκεια του τελευταιου φορματ που εκανα παρατηρησα πως εχω 8 μβ στον δισκο μου μη φορμαρισμενα εντελως αχρηστα!Αυτο τωρα τι ειναι?Bud clusters στον δισκο που βρηκε το φορματ και τα εβγαλε απο την χρηση η μου εχει μπει κανενας ιος και μου τον σπαει κανονικα?Γιατι οταν παο να εγκαταστησω καποιο αντιβιοτικο και πιο σιγκεκριμενα νορτον και μακαφεε μου βγαζουν σφαλμα και μου λενε :An attacker is trying to attack your system.Norton cannot continue και γινετε ανενεργο!Το ιδιο και με το μακαφεε!Εχω δοκιμασει ολα τα αντιβιοτικα αλλα τιποτα ολα γινοντε ανενεργα με αποτελεσμα να ειμαι τωρα χωρις αντιβιοτικο.Μονο με firewall!Ξερει κανεις σας μηπως τι συμβενει στο πσ μου?

Link to comment
Share on other sites

Wassup???????

Wassup???!!!!

Μάλλον εννοείς bad clusters!

Bud είναι μπυρίτσα!!

Sorry για το κρύο χιούμορ μου...Στο θέμα μας τώρα, μη σκοτίζεσαι για τα 8Μb όπως σου είπαν και τα παιδιά. Αυτό με το Norton δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με το σκληρό. Έβαλες κανένα software firewall να παρακολουθήσεις ποιός προσπαθεί να επικοινωνήσει με το PC σου?Επίσης τρέξε και κανένα Adware ή παρεμφερές πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Primary ειναι. Δημιουργησες το partition απο το Install των xp αν καταλαβα καλα ε? Αυτο ειναι το "προβλημα" αφοινει παντα 8mb αχρησιμοποιητα, μπορεις να το διωρθωσεις με προγραμματα στυλ partition magic ή acronis disk Director.

Link to comment
Share on other sites

Ναι το ειχα δημιουργησει κατα την διαρκεια εγκαταστασεις των χπ.Λες να ειναι αυτο?Θα δοκιμασω τα προγραμματακια που μου ειπες και θα δω!Thanks

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.