Jump to content



Πρόβλημα της πλατφόρμας.


Recommended Posts

Αρχικά, θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τους mods, στην περίπτωση που τοποθέτησα σε λάθος σημείο το Thread μου.Κατανοώ την προσπάθεια σας στο να διατηρείτε οργανωμένο το forum (λόγω όμως της αγανάκτησης μου δεν μπόρεσα να ψάξω περισσότερο για το που να το τοποθετήσω.

Λοιπόν, όλα άρχισαν με την μονάδα που κάθε 1-2 μήνες την ''ξεσκονίζω'' εσωτερικά καλά, γιατί με την σκόνη που μαζεύει επιβαρύνει το hardware.Αυτή τη φορά άργησα να το κάνω, επομένως το συστημα ζεστάθηκε αρκετά και έσβησε.(έχει ξανασυμβεί). Ύστερα απο αυτό (δεν ειμαι βέβαιος πώς είναι η αιτία του προβλήματος), η εκκίνηση των Windows 7(pro) πραγματοποιείται κανονικά. Βάζω το password μου, μετά ομως εχω black screen για περιπου 3 λεπτα(με εμφανή μόνο το ποντίκι.) Μετα τα 3 λεπτά τα windows ανοίγουν με το πρόβλημα όμως του οτι για 30 λεπτα περίπου δεν ανταποκρίνεται κανένα πρόγραμμα ή έγγραφο. Ύστερα απτα λεπτά αυτά ολα ανοίγουν με εξαίρεση οτι το pc ''σέρνεται''.

Έκανα full scan με το antivirus μου (kaspersky) χωρίς όμως αποτέλεσμα αφου δεν βρέθηκε κάποιος ιός.Έπειτα, εκανα restore το σύστημα 8 μέρες νωρίτερα, χώρις όμως και πάλι αποτέλεσμα.Πραγματικά εχω φτάσει σε αδιέξοδο. :help1:

Επόμενη μου κίνηση θα είναι το format.Παρακαλώ, αν κάποιος, με τις λίγες πληροφορίες που έδωσα, μπορεί να με βοηθήσει, ας μου δώσει μια απάντηση στο Post.

Eυχαριστώ πολύ για οποιοδήποτε ενδιαφέρον και συγνώμη αν το κείμενο είναι κουραστικό.:help:

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολο να πιστέψω ότι το πρόβλημά σου είναι η σκόνη. Μια άνοδο θερμοκρασιών από συσωρρευμένη σκόνη 1-2 ετών μπορεί να παρατηρηθεί, αλλά σε 1-2 μήνες που αναφέρεις... δύσκολο ... Κάποιο hw θέμα μου φαίνεται πιο λογικό. Ξεκίνα με check του δίσκου, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Μάλλον όμως θα χρειαστείς κάποιο live περιβάλλον (πχ linux mint), μισ που τα win σου δεν είναι λειτουργικά

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον.Σας αναρτώ τις φώτο απο το disc info.

4ady38

4ady7c

Θα σας προσθέσω ένα ακόμη γεγονός.ΔΙαθέτω εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, τον οποίο δάνεισα σε έναν φίλο. Χθές μου τον επέστρεψε και τον επανασύνδεσα στο pc χωρίς όμως να του κάνω καποια σάρωση. Σήμερα μου ήρθε η ιδέα και τον αποσύνδεσα.Έκανα επανεκκίνηση το pc και έκτοτε διακρίνω μια μικρή βελτίωση. Δηλαδή έχω φυσιολογική εκκίνηση των windows, παραμένει ομως το πρόβλημα με τα προγράμματα..(δεν ξέρω αν αυτο το γεγονός βοηθάει ή εχει κάποια σημασία.)

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειχε εγγυηση ο υπολογιστης μου (απο eshop):p εκανα σχεδον τρια χρονια να τον φυσηξω και ειχα και την κεντρικη μοναδα στο πατωμα και δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα

Θελω να πω οτι αυτο που λες, για καθε 2 μηνες καθαρισμα ειναι υπερβολη, λογικα ο δικος μου επρεπε να ειχε παρει οχι μια, αλλα 100 φωτιες, κι ομως λειτουργει μεχρι στιγμης μια χαρα, χωρις κανενα προβλημα θερμοκρασιων.

Link to comment
Share on other sites

Αλλαξε το καλωδιο sata του σκληρου.Αν εχεις παραπανω απο εναν σκληρους,ασε μονο αυτον που εχει το λειτουργικο συνδεδεμενο,με αλλαγμενο καλωδιο φυσικα.

Τετοια συμπτωματα συναδουν με 'κακο' σατα καλωδιο.

Ειναι πολυ πιθανο να ειναι κατι αλλο,αλλα ξεκινα απο εκει ,που ειναι ευκολο και φτηνο να το ελεγξεις ,και μετα πας στα πιο συνθετα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.