Jump to content

Σύνδεση δύο απομακρυσμένων σημείων

astrolabos

Recommended Posts

Καλημέρα.

Θα ήθελα να συνδέσω 2 υπολογιστές οι οποίοι απέχουν μεταξύ τους 4 Km. Κάπου είχε πάρει το αυτι μου για dsl modems που έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ τους με ταχύτητα της τάξης του 1 ή 2 Mbps.

Ξέρετε προϊοντα ή εταιρίες εισαγωγής στην ελλάδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Αν υπαρχει οπτικη επαφη μπορεις να κανεις ασυρματα με κοστος εγκαταστασης περιπου στα 400 ευρω. Αυτο που λες με τα μοντεμ δεν το εχω ξανακουσει , εκτος και αν εννοεις με μισθωμενη γραμμη , οποτε ξεφευγει τελειως το κοστος.

αφεντικο αυτο που λες γινετε αλλα ρωτα λιγο στον οτε για την εξωκημενη να δεις ποσο θα σου πουνε... 8α αλλαξεις κατευθειαν γνωμη.

εγω προτεινω δυο dsl static (δεν ξερω τι bandwith θελεις) και ενα μικρο vpn.

To πρόβλημα με τη dsl είναι ότι ο τύπος θέλει να επικοινωνεί με υπολογιστή ο οποίος θα έχει μια κάμερα πάνω, το οποίο σημαίνει μεγάλο upload. Από ότι μου είχε πεί, θέλει 1 - 2 Mbps bandwidth.

επειδη τυχαινει ειναι η δουλεια μου τετοια πες μου τι καμερα ειναι... Αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται 2mbps upload! Ελεος! Τι ποιοτητα θελει?

...εχει δικιο ο unseen ...πιστευω οτι με 2 χ512 dsl...και ενα vpn...θα δουλευει μια χαρα.....εδω το ειχα κανει πιο παλια με μια 128isdn .....και με 56κ και RAS(με callback) και δουλευε αλλα .... η 56αρα σερνονταν.....

Και με dynamic IP μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, ας είναι καλά οι no-ip.info κλπ.

Η πρότασή μου λοιπόν είναι 2 dsl και gre tunnel μεταξύ τους. ’μα σε ενδιαφέρει σου γράφω και τις εντολές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.