Jump to content



Αγορά νέου Η/Υ


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και από 'μενα.Θα ήθελα μία βοήθεια στην επιλογή ενός gaming pc με budget τα 800 euro(χωρίς περιφερειακα).

Kouti:

Cpu: INTEL CORE I5-4690K 3.50GHZ LGA1150 - BOX -

Mobo:

Ram: G.SKILL F3-10666CL9D-8GBRL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-10666 RIPJAWS DUAL CHANNEL KIT -

Gpu: gtx 970 από EVGA(μπορούμε να περιμένουμε)

Cpu cooler:

SSD:SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3 -

HDD:SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 -

Psu:

Cd-Rw:

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα κομμάτια που δεν συμπλήρωσα αλλά και γνώμη για RAM και για το αν είναι ανάγκη να πάρω άλλο cpu cooler(και τι διαφορά θα έχει απο τον stock)

Link to comment
Share on other sites

Απανταω ως συνειδητα ασχετος, αλλα αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι οι EVO εχουν ενα προσφατα αναγνωρισμενο προβλημα, και αναφορικα με τις EVGA καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο για αλλες υλοποιησεις, μιας και στο φορουμ ειδαμε οτι η συγκεκριμενη -αν καταλαβα καλα- εχει ενα θεμα με καποιο λαθος κατασκευης που επηρεαζει την ψυξη της.

Ας μιλησουν και οι ειδικοι βεβαια...

Έγινε επεξεργασία από kontinos
Link to comment
Share on other sites

δλδ. περίπου 350€ για κουτί, τροφοδοτικό, μητρική, ψύκτρα και οπτικό οδηγό. Φαντάζομαι δεν ελπίζεις στα 800€ να περιλαμβάνεται κι η 970 μαζί με όσα ήδη διάλεξες.

μνήμες διάλεξες 1333; Γιατί;

Link to comment
Share on other sites

και αναφορικα με τις EVGA καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο για αλλες υλοποιησεις, μιας και στο φορουμ ειδαμε οτι η συγκεκριμενη -αν καταλαβα καλα- εχει ενα θεμα με καποιο λαθος κατασκευης που επηρεαζει την ψυξη της.

Καμια σχεση...

απλα υπαρχει ενα επιπλεον heatpipe το οποιο μαλλον δεν αποδιδει τιποτα (η evga λεει πως μπορει να βοηθησει 2-3 βαθμους), και ψιλογιναν ρομπα γιατι αυτο δειχνει τι πηραν το φασον καποιας αλλης παλαιοτερης καρτας και το χρησιμοποιησαν στην 970, αλλα αυτο δε σημαινει πως υπηρξε κανενα κατασκευαστικο λαθος ή οτι θα επηρρεασει αρνητικα (λογικα και μονο ως υπαρξης επιπλεον μεταλου μονο θετικα -εστω και ελαχιστα- μπορει να λειτουργησει)...

Απλως φαινεται λιγακι σα να σε δουλευουν πως εχει επιπλεον ενα heatpipe, ενω ουσιαστικα αυτο ειναι εκτος (και μαλλον αν αναλυσουμε τη φωτο οπως επισημανε καποιος λαμπιτης δεν ειναι καν heatpipe αλλα απλη χαλκοσωληνα)

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν τον ενδιαφέρει το Oc τότε δεν θέλει ούτε Κ cpu, θα γλυτώσει και άλλα χρήματα απο εκεί κάνα 20άρι ευρώ.

Πάντως για να βγάλεις gaming pc με την nvidia970 μέσα μάλλον πρέπει να πας σε amd τα 800Ε δεν φτάνουν για ιντελ, ένα setup με αυτά ίσως σε βγάλει στα λεφτά σου http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html

Έγινε επεξεργασία από SkaL-
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν τον ενδιαφέρει το Oc τότε δεν θέλει ούτε Κ cpu, θα γλυτώσει και άλλα χρήματα απο εκεί.

Στο κατοστάρι υπολόγισα cpu, mobo. Και να τον ενδιέφερε, δεν γίνετε κάτι με το μπάτζετ του. Η μόνη λύση θα ήταν να ανέβει, λύση που πιστεύω δεν αξίζει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.