Jump to content



Γιατι τους omega?


Dj_Seps

Recommended Posts

Πεδες ποιοι ειναι οι καλυτεροι drivers για τις καρτες ati?Οι omega η οι catalyst?Και πια ειναι η διαφορα τους?Κσερει κανεις απο εσας?

Link to comment
Share on other sites

Oi omega drivers ειναι μονταρισμενοι catalyst οι οποιοι εχουν επιλογη για overclocking χωρις να χρειαζεσαι αλλα προγραμματα.

Οσον αφορα το ποιοι ειναι καλυτεροι αυτο θα το κρινεις εσυ

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ένα θα πώ: Εδώ και λίγους μήνες είχα τους Omega για nVidia. Τελευταία το PC έκανε τρελά restart και crashes. Στέλνω αυτή την αναφορά στη Microsoft και μου βγάζει οτι το πρόβλημα προήλθε από κάποιον driver. Σήμερα τους έβγαλα και έβαλα τους Detonators και θα δούμε αν φταίγαν αυτοί. Πάντως μέχρι τώρα όλα πάνε ρολόι. Το ξέρω οτι είμαι offtopic αλλά ως μια απλή προειδοποίηση τώρα που είδα το θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντος και με τις 2 radeon που είχα και έχω (νυν 9500np ,τώρα 9600pro) όλο με αυτούς είμαι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Βέβαια αυτό είναι η πρωσοπική μου άποψη, αν δεν τους δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις αν σου κάνουν ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη το μονο που εχουν οι ομεγα ειναι πιο ευκολο υπερσυχρονισμο για την καρτα?Εχω μια 9600σε λετε αν τους ωαλω να εχω καλυτερες επιδοσεις στα παιχνιδια ( φυσικα αν της κανω λιγο overclock ) ?

Link to comment
Share on other sites

Πολύ απλά κατέβασε τους ομεγα και τους καταλυστ την ιδια βέρσιον και δοκίμασε τους.Κάποιος απο τους 2 θα σου κάτσει καλύτερα (μπορεί και οι 2).Σύγκρινε τους και αποφασίζεις με ποιούς θα παίξεις.Εξαρτάται και απο το σετάπ σου άν θα έχεις προβλήματα ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

εχουν περασει απο τα χερια μου τεσσερις καρτες ATI και παντα τις δουλευα με omega...Aψογη εικονα ,περισσοτερα frames (σε σχεση με τους catalyst) και χωρις κανενα μα κανενα προβλημα σταθεροτητας...

ΥΓ1.Οι omega ειναι κατα βαση για ΑΤΙ...Eκδοσεις για nvidia καρτες αρχισαν να βγαινουν σχετικα προσφατα και ισως να μην ειναι η ενδεδειγμενη επιλογη προς το παρον

ΥΓ2.Μακρια απο DNA drivers...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.