Jump to content



Συμπεριφορά επίσημης αντιπροσωπείας TIMEX, TIME CENTER Α.Ε.


kezm

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα αναφορικά με μια εμπειρία του είχα πρόσφατα και στην οποία θα ήθελα να ακούσω απόψεις σχετικά με τι χειρίστηκα εγώ λάθος και τι η αντιπροσωπεία του προϊόντος στην οποία και απευθύνθηκα.

Πριν 6 μήνες, αγόρασα από ebay το παρακάτω ρολόι, για τις προπονήσεις μου σε τρέξιμο, κολύμπι και ποδήλατο. Το ρολόι έπαιζε απρόσκοπτα, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει (πριν 3 εβδομάδες). Για την ακρίβεια όταν το έχω στην πρίζα δουλεύει, όταν το βγάζω κλείνει.

Το πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία της timex στην Ελλάδα στο κατάστημα (TIME CENTER Α.Ε.). για να το δουν. Μετά από μια εβδομάδα αποφάνθηκαν (χωρίς να το ανοίξουν) ότι θέλει αλλαγή ο μηχανισμός και μου πρότειναν δύο λύσεις:

1. Να το στείλουν Αμερική για αλλαγή μηχανισμού με επιβάρυνση 150 ευρώ και χρόνο αναμονής 2-3 μήνες.

2. Αφού δήθεν ήρθαν σε επικοινωνία με την timex, αποφάσισαν να μου προσφέρουν στην προνομιακή τιμή των 150 ευρώ αυτό το κατά πολύ υποδεέστερο ρολόι, για το οποίο μου πούλησαν παραμύθι ότι πωλείται 295 ευρώ (τιμή καταλόγου), ασχέτως αν στο site τους το δίνουν 189 (για τόσο χαζούς μας περνάνε).

Τους ζήτησα εξηγήσεις για ποιο λόγο το ρολόι τίθεται εκτός εγγύησης. Μου απάντησαν ότι μάλλον προέρχεται από πτώση ή από νερά και δεν το καλύπτουν. Τους εξηγώ ότι αν είχε πτώση, θα είχε και σημάδια σε αντίθεση με αυτό που ήταν άθικτο! Και εν τέλει το ρολόι απευθύνεται σε αθλητές του ironman και υποτίθεται θα πρέπει να αντέχει σε «ιδιαίτερες» καταστάσεις και σε νερό (δεν το έχω βάλει ακόμη σε νερό) και σε σκόνη (δεν το έχω πάει σε σκόνη).

Επικοινώνησα με timex Αμερικής και τους περιέγραψα το σκηνικό. οι άνθρωποι (δεν μου ζήτησαν καν την απόδειξη αγοράς, αν και τους ανέφερα όνομα πωλητή και ημέρα αγοράς) μου απάντησαν ξεκάθαρα ότι αν τους το στείλω, θα το αντικαταστήσουν δωρεάν με καινούργιο και αν πληρώσω έστω και ένα ευρώ σε τρίτους, να τους ενημερώσω.

Τόσο απλά! Δεν προσπάθησαν να βγάλουν τον πελάτη τρελό, δεν προσπάθησαν να αποποιηθούν των ευθυνών τους, ακυρώνοντας εγγυήσεις.

Την αποψή σας

Link to comment
Share on other sites

Ότι λέει και ο Γιάννης, και έκθεσε τους και στην μητρική όσο πιο ξερά μπορείς, και κάνε τους και CC στο mail που θα στείλεις, όποιον βρεις απο εκεί μέσα, όσο πιο ψηλά είναι επίσης.

Να τους τρίξουν τα δόντια οι Αμερικάνοι που δεν τα σηκώνουν αυτά μπας και στρώσουν τα ζωα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν κάτι τέτοιο γραπτώς. Δεν είναι αφελείς. :whistling

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με την Timex Αμερικής, θα υπάρξει και η κατάλληλη ενημέρωση προς την εταιρία για τους εν' Ελλάδι αντιπροσώπους τους, προς γνώση και συμμόρφωση.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη για να καταλαβω η αντιπροσωπεια θελει να βγαλει 150 ευρω καλυπτομενη πισω απο τα μεταφορικα; Γιατι αν ειναι ετσι ειναι καθαρη απατη. Πολυ θα ηθελα να ακουσω και τη δικη της θεση.

Link to comment
Share on other sites

όχι, μάλλον να πουλήσει το άλλο ρολόι επιδιώκει. Μπράβο στον OP που επικοινώνησε με USA κι αν το κάνουν όπως λένε μπράβο και στην TIMEX USA. Σε περαιτέρω επικοινωνία με τους Αμερικάνους σκέψου μήπως τους έδινες και το εδώ link κι όπου αλλού το δημοσιεύσεις.

Link to comment
Share on other sites

εντωμεταξυ , οταν τους ρωτησες γιατι ειναι εκτος εγκυησης , σου απαντανε "μαλλον επεσε"

πες τους ,μαλλον δεν επεσε , οποτε περαστε το.

χαχαχαχα ακομα γελαω.

Μα για γέλια είναι.. Τραγικοί!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.