Jump to content



"Αντιγραφη" T-shirt


Ap.Tsele

Recommended Posts

γεια σας, έχω δημιουργήσει μια ομάδα με τους φίλους μου (για party) και έχω φτιάξει μια μπλούζα στο χέρι χειροποίητη με spray και μαρκαδόρους....έχει κανεις ιδέα πως μπορώ να την κάνω "αντίγραφα"? για 4-5 μπλούζες? :magic:

Link to comment
Share on other sites

How-To Bleached Stencil T-Shirt. :p

ξανα λεω...εχω την μπλουζα βαμενη με spray έτοιμη...θέλω να την κάνω copy x5 φορες....όχι να τις βάψω 5 φορες στο χέρι...να πάω παράδειγμα σε ένα μαγαζί και να πω φτιάξε μου αυτή την μπλούζα 5 φορες....αυτο!

Link to comment
Share on other sites

Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να την σκανάρεις, ή εσύ ή αυτοί στο μαγαζί

με άλλα λόγια το σχέδιο πρέπει να ψηφιοποιηθεί πρώτα για να επανατυπωθεί στη συνέχεια...

Αν ξαναέκανες το σχέδιο στον υπολογιστή πχ σε photoshop, illustrator (ζωγραφική των windows έστω :p ) θα ήταν πιο εύκολο για να βγάζεις κόπιες μετά (+ το ότι θα μπορείς να τυπώσεις ακριβώς αυτο που έφτιαξες και όχι κάτι στο περίπου γιατί τώρα με scanarισμα εξαρτάται και το τι και που και πως και πάει λέγοντας... (πχ το ύφασμα μπορεί να έχει πτυχές ή όγκους (απο τα χέρια spray πχ...) που να μην βγαίνουν "καλά" στο scanning, τις γωνίες κάτω τις βλέπω δύσκολες να scanariστουν για να κάνουν αυτό το "all over" κτλ κτλ)

ΥΓ: Ωραίο σχέδιο!

Link to comment
Share on other sites

βασικά κάτι σοβαρό δεν μπορεί να γίνει για τεχνικούς λόγους, έστω πώς κάποιος σου σκαναρει το σχέδιο και το φέρνει σε μια μορφή που να μπορεί να δουλευτεί, ξεχνάς το βινύλιο γιατί το σχέδιο σου έχει raster, η άλλη λύση είναι τα photo-prints που κάνουν αλλα δεν μπορούν να σου κάνουν τοσο μεγάλο σχέδιο (νομίζω περίπου Α3 είναι το max που μπορούν να βγάλουν) και το αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου, μετά πας σε μεταξοτυπια αλλά πέρα του πως πρέπει να σχεδιαστεί από την αρχή σε Illustrator το κόστος είναι τεράστιο για 4 μπλουζάκια ( υπολόγιζε για 4 μπλουζάκια περίπου να σου βγούνε τετρακόσια ευρώ). οπότε ίσως να σκεφτείς σοβαρά να κανείς και τα υπόλοιπα έτσι όπως έκανες αυτό

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.