astrolabos Φεβρουάριος 6, 2016 Author #9802 Φεβρουάριος 6, 2016 όλα τα σπαμερια στο ποθ μαζεύτηκαν I χάσου 5
wrong method Φεβρουάριος 6, 2016 #9803 Φεβρουάριος 6, 2016 δεν σου'πα βρε μην τρως τόσο ζάχαρη;ησυχία δεν έχεις από το πρωί
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 6, 2016 #9804 Φεβρουάριος 6, 2016 @GoMaR, μη δίνεις σημασία, τρολάρουν και δεν υπάρχει ένας χριστιανός να επιβάλλει ηρεμία τάξη και ασφάλεια.
wrong method Φεβρουάριος 6, 2016 #9806 Φεβρουάριος 6, 2016 πάντως ο αστρο στα νιάτα του ήταν μεγάλο ταλέντο στο πιάνο,ρωτήστε τον αν δεν με πιστεύετε 1
PetrosD Φεβρουάριος 6, 2016 #9807 Φεβρουάριος 6, 2016 Το χαλάσατε, ε; Δεν τα καταφέρατε στα αγγλικά. :P
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2016 Author #9808 Φεβρουάριος 6, 2016 Ε, ήρθε ο μπαστουνόβλαχος ο @wrong method και τα έκανε όλα ρόιδο. 8
PetrosD Φεβρουάριος 6, 2016 #9809 Φεβρουάριος 6, 2016 μπαστουνόβλαχος Χαχαχα, έμαθα και μια καινούρια λέξη!
tommybertsen Φεβρουάριος 6, 2016 #9811 Φεβρουάριος 6, 2016 Με το μπουρτζοβλαχος γεμιζει περισσοτερο 3
Wizard! Φεβρουάριος 7, 2016 #9812 Φεβρουάριος 7, 2016 Εγώ θα έλεγα να τους κάνει μια ωραία μήνυση για πνευματικά δικαιώματα αντί να τους κράζει... 7
yanni Φεβρουάριος 7, 2016 #9813 Φεβρουάριος 7, 2016 (edited) Εγώ θα έλεγα να τους κάνει μια ωραία μήνυση για πνευματικά δικαιώματα αντί να κάθεται και να ορκίζεται ότι είναι δικό του...Υποθέτω από το δεύτερο σχόλιο που κάνει κάτω από το original ότι κάποιοι τον αμφισβήτησαν. Με λίγα λόγια το πήγαν ακόμα παραπέρα το οποίο είναι χαζομάρα αν όντως το έκαναν εκτός και αν ξέρουν δεδομένα τον δημιουργό και μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι δικό του. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2016 από yanni
Wizard! Φεβρουάριος 7, 2016 #9814 Φεβρουάριος 7, 2016 Υποθέτω από το δεύτερο σχόλιο που κάνει κάτω από το original ότι κάποιοι τον αμφισβήτησαν. Με λίγα λόγια το πήγαν ακόμα παραπέρα το οποίο είναι χαζομάρα αν όντως το έκαναν εκτός και αν ξέρουν δεδομένα τον δημιουργό και μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι δικό του.Πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω.Ο δημιουργός, δεν προσπαθεί να ορκιστεί σε κανέναν ότι το σχέδιο είναι δικό του, το κείμενο που αναφέρεις, είναι από την δική του δημοσίευση της εικόνας, τον Μάρτιο του 2015 (η δημοσίευση του Πλαισίου είναι σημερινή), που λέει "σας ορκίζομαι, το ξεκίνησα για πλάκα, κλπ". Αν μάλιστα μπεις στην σελίδα τώρα, θα δεις ότι ήδη μαζεύτηκαν, γράφοντας ότι δεν το πείραξαν αυτοί, αλλά το σχέδιο έτσι το βρήκαν, και λοιπές π@ριές. Έτσι θα λέω κι εγώ, δεν έκανα RIP εγώ την ταινία από το BruRay, έτσι τη βρήκα. 2
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 7, 2016 #9816 Φεβρουάριος 7, 2016 (edited) Όταν τους εκραζα για τον Χανκι μου σβηνανε τα ποστ και με έκαναν ρεπορτ για μπουλινγκ. Φάτε την τώρα νουμποβλακες που μου θέλετε και σοσιαλ μηντια μάρκετινγκ ασχετοι. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2016 από soulclaimer 8
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Φεβρουάριος 7, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #9819 Φεβρουάριος 7, 2016 (edited) ??? Τους είπα πως κλέψανε τον Χανκι το κ0υραδι απ το SouthPark και τον κανανε μασκότ στην διαφημιστική τους καμπάνια. Το είχα βάλει και στην σελίδα του southpark και γέλαγε ο κόσμος, Hanky's glory made him a mascot και τέτοια. report για bullying; Nαι ρε εφαγα warning απο το FB που μου έλεγε πως συμπεριφορές σαν την δική μου δεν έχουν θέση στην κοινότητα και πως θα φέρω ποινική ευθυνη αν αυτά που γράφω θα προκαλέσουν βλάβες. Ε στο τελος έστειλα ξανα μήνυμα στη σελιδα και είπα στον αντμιν να κάνει τσ1μπούκια στο αφεντικό του όποτε το βλέπει για ευχαριστω που τον κρατάει στη δουλειά γιατι είναι παντελώς άσχετος και δεν αξίζει ούτε τα 500€ που παίρνει. Μετά ήταν η πρωτοχρονιά και βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπάνω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2016 από soulclaimer 10
wrong method Φεβρουάριος 7, 2016 #9820 Φεβρουάριος 7, 2016 πιάστηκε το ποπομέρι από τις πολλές ώρες καθισιού,πρέπει να πάω για μασάζ
Recommended Posts