sstav Ιούνιος 13 #3781 Ιούνιος 13 πάντως τα πλάνα από την κάμερα-οπτική γωνία του διαιτητή είναι ομορφα... 1
tommybertsen Ιούνιος 13 #3782 Ιούνιος 13 2 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: πάντως τα πλάνα από την κάμερα-οπτική γωνία του διαιτητή είναι ομορφα... Ναι, αλλά χτες στο Καναδάς - Βοσνία, χτύπησε ο Βόσνιος τον διαιτητή με την μπάλα και δεν είδαμε την οπτική του ΚΑΗΜΟ ΤΟ ΕΧΩ 2
DEADLAZARUS Ιούνιος 14 #3783 Ιούνιος 14 Η επιστροφή της Νέας Υόρκης: Οι Νικς στέφθηκαν πρωταθλητές NBA μετά από 53 χρόνια WWW.NEWS247.GR Οι Νικς επικράτησαν των Σπερς με 94-90 στο Σαν Αντόνιο, έκαναν το 4-1 στη σειρά και στέφθηκαν... 1
sstav Ιούνιος 14 #3784 Ιούνιος 14 γιατί αν ασχολούμαστε με το ελλ.πρωτάθλημα...δεν υπάρχει σωτηρία...! 1
DEADLAZARUS Ιούνιος 21 #3785 Ιούνιος 21 Ιστορική ισοπαλία για το Κουρασάο με πρωταγωνιστή τον Ρουμ (vid) | SDNA WWW.SDNA.GR Το Κουρασάο απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Ισημερινό για τη δεύτερη...
DEADLAZARUS 2 ώρες πριν #3788 2 ώρες πριν Με τόσους παίκτες ολλανδικής καταγωγής στο Μαρόκο είναι σαν να προκρίθηκε η Ολλανδία. Spoiler
sstav 1 ώρα πριν #3790 1 ώρα πριν (edited) εδω και 3 παγκόσμια κύπελα δεν ειναι αυτο Γερμανία.. Μιλάμε για την πιο βαρια φανέλα (αν υφίσταται ο ορος) ως το 2014... 4 παγκόσμια κυπελα 4 φορές φιναλιστ (τελικο) 4 τριτες θέσεις (ημιτελικοί) Από τις ομαδάρες των Μπεγκεμπάουερ, Ματέους, Καν, Σβαινσταιγκερ, περιμένουν οι Γερμανοι τώρα από Μουσιάλες και Σανεδες να τους οδηγήσουν στην κορυφή. Μια μεταλλαγμένη Γερμανία ψάνχει την δόξα του παρελθόντος ... αα...και φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε Νοιερ.. έπρεπε να έχεις σταματήσει..τα αντανακλαστικά σου δεν είναι για αυτότο επίπεδο. Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από sstav
Recommended Posts