BloodMage Κυριακή at 11:59 πμ #14441 Κυριακή at 11:59 πμ 1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Είδα ένα Gr Four παρκαρισμένο, το χάζεψα λίγο. Θα γούσταρα να το κάνω λίγο βουναλάκι με ένα πειραγματάκι 75/25 πίσω/μπρος στην κατανομή. Νομίζω θα είχε χαβαλέ και θα πατούσα ό,τι κινείται (ποδήλατα, πατίνια κλπ.) εεεεετσι......ολοι το κραζουν αλλα ολοι το λιγουρευονται! 1 2
Cyber_Cookie Κυριακή at 05:08 μμ #14444 Κυριακή at 05:08 μμ 6 hours ago, sotiris said: Είδα ένα Gr Four παρκαρισμένο, το χάζεψα λίγο. Θα γούσταρα να το κάνω λίγο βουναλάκι με ένα πειραγματάκι 75/25 πίσω/μπρος στην κατανομή. Νομίζω θα είχε χαβαλέ και θα πατούσα ό,τι κινείται (ποδήλατα, πατίνια κλπ.) Παίζει να έχει ξαναμπεί αλλά 4
Cyber_Cookie 11 ώρες πριν #14450 11 ώρες πριν 11 hours ago, BloodMage said: Legend απο τα Lidl Με φουλ piano black πλαστικό ακόμα και στο τιμόνι που με το που βγαίνεις απ το showroom έχει χαράξει. Μια χαρα. ---> Spoiler 1
BloodMage 7 ώρες πριν #14451 7 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Μια χαρα. Spoiler και πανω απολα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!
navaho7 5 ώρες πριν #14452 5 ώρες πριν On 29/6/2025 at 6:13 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: Τι ωραία που είναι μερικά Lexus.... φθηνά γούστα κι εσύ. Κι εγώ κοιτούσα το 450 που είχε στο golden hall. Ως εκεί νομίζω μπορώ να φτάσω, άντε κι ένα test drive
2cpu 2 ώρες πριν #14453 2 ώρες πριν Πατησε ο μικρος και ακυρωσε το upload στο λινκ την προηγουμενης σελιδας. 1
Recommended Posts