sotiris Χθες στις 02:09 πμ #15341 Χθες στις 02:09 πμ 11 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Εγώ δεν θα δώσω update από το μέτωπο γιατί θα κλάψεις… Το 90D που κοιτάς πάντως είναι pro facelift του 2017 οπότε είναι παλιό. Δεν κλαίω με τα αυτοκίνητα που αγοράζεις, κλαίω με αυτά που αγοράζω εγώ 9
slalom 20 ώρες πριν #15343 20 ώρες πριν 17 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Δεν κλαίω με τα αυτοκίνητα που αγοράζεις, κλαίω με αυτά που αγοράζω εγώ Παρε τη Bentley του Sreten, μολις τελειωσει 2
sotiris 5 ώρες πριν #15345 5 ώρες πριν 15 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Παρε τη Bentley του Sreten, μολις τελειωσει Χωρίς πλάκα, οι continental gt είναι στα 25κ. Το πολύ αστείο είναι continental gt 25k (ένα θαύμα της μηχανολογίας με το v12 etc.) και panda 1000 4x4 πάλι 25κ (old timer του 80 αλλά δεν το λες και θαύμα της αυτοκίνησης - πιο πολύ ένα μικρό ιταλικό niva ). 1
HotPeanut 3 ώρες πριν #15346 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Χωρίς πλάκα, οι continental gt είναι στα 25κ. Το πολύ αστείο είναι continental gt 25k (ένα θαύμα της μηχανολογίας με το v12 etc.) και panda 1000 4x4 πάλι 25κ (old timer του 80 αλλά δεν το λες και θαύμα της αυτοκίνησης - πιο πολύ ένα μικρό ιταλικό niva ). Μάλλον δεν ξέρεις τι ζητάς. Περνά μία βόλτα από εδώ μπας και κατασταλαξεις κάπου.
sotiris 3 ώρες πριν #15347 3 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Μάλλον δεν ξέρεις τι ζητάς. Περνά μία βόλτα από εδώ μπας και κατασταλαξεις κάπου. Μετά τη φόλα το Model S να ξέρεις ότι ένα σπιρτόζικο GR-N είναι πολύ πιο υποψήφιο. Πιο ακριβό από Continental GT και Levante αλλά στην ίδια τάξη μεγέθους και από τα ελάχιστα χειροκίνητα αυτοκίνητα πλέον που για μένα έιναι το μεγάλο ατού!
Recommended Posts