slalom 2 ώρες πριν #15401 2 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Περιμένω να έρθουν οι ανεμοθραυστες. Δεν εχει αρκουδι?
navaho7 1 ώρα πριν #15402 1 ώρα πριν 11 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Είχα 7 το απόγευμα παραλαβή! Με έχει πάει ορθοπεταλια τώρα 2 μήνες ++ . Ωραίο είναι....θέλει πολύ μάθημα οι επιλογές που έχεις στο καντράν κ τέτοια...κατά τα άλλα πάει μόνο του....λες και το οδηγάς χρόνια. Γκάζι δεν έχω πατήσει ακόμα καφρικα ....κρατιέμαι... Ωραία κυλάει και αθόρυβο.... Εάν είχε 19αρες θα του πηγαίνε πιο πολύ πιστεύω. Χώροι απλά οκ. Φαίνεται να έχει αλλά δεν έχει. Τώρα κοιτάω για κάμερα εμπρός...ίσως και πίσω...fitcamx Έχω πάρει ήδη android box και λασπωτηρες.... Περιμένω να έρθουν οι ανεμοθραυστες. Πιο μετά μάλλον μεμβράνες στα τζάμια κεραμικές. α. καλοτάξιδο β. για πες περισσότερα για τους χώρους, γιατί είναι στο πλάνο για οικογενειακό γ. Android box γιατί; τι παραπάνω προσφέρει από το μαμά infotainment πωςδιαολοταλενε; δ. Τέλος (το είχα δει στο xc40 και μου άρεσε) εμφανίζει τον χάρτη στην οθόνη του καντράν; Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις
f117 1 ώρα πριν #15403 1 ώρα πριν 47 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Δεν εχει αρκουδι? Αρκουδισιονν? Κλιμα! Αλλά τις περισσότερες φορές θέλω να σκάσω το παράθυρο έστω και λίγο....και κάπνισμα iqos μέσα....
slalom 1 ώρα πριν #15404 1 ώρα πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε: και κάπνισμα iqos μέσα.... δυο κακες συνηθειες εχει τοσο βρωμικο αερα εξω, μονο φιλτρο ενεργου ανθρακα 1
Recommended Posts