HotPeanut Σάββατο at 05:03 μμ #14342 Σάββατο at 05:03 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: χαλανε συχνα αυτα? Μόνο στα γερμανικά που αναγκαστικά ανοίγει συχνά 6
sotiris 12 ώρες πριν #14343 12 ώρες πριν Πριν πάρω τη σιτροένα, είχα ψηθεί πάρα πολύ για το yaris cross και το απλό yaris. Είχε μια έκδοση 1.5 125 αλόγα με 17κ, πολύ τίμιο στα λεφτά. Το μειονέκτημά του ήταν ότι δεν χώραγα καλά στο κάθισμα, ο λόγος που δεν το πήρα ήταν κυρίως αυτός. Με 11 χρόνια εγγύηση νομίζω ότι τα μισά θερμικά θα είναι τογιότα
acct 11 ώρες πριν #14344 11 ώρες πριν 19 minutes ago, sotiris said: Είχε μια έκδοση 1.5 125 αλόγα με 17κ Φαντάζομαι δεν εννοείς πολύ πρόσφατα. Γιατί αυτές οι τιμές απλώς δεν υπάρχουν πια. Δεν υπήρχαν ούτε πέρυσι που κοιτούσα. Το απλό Yaris είναι "από 21.620,00 €" και το Yaris Cross "από 24.120,00 €" χωρίς εγγύηση τιμής, με αναμονή κάποιων μηνών. Κι αυτές είναι οι εκδόσεις με 1.5 l / 116 hp. Οι 1.5 / 130 πανε ακριβότερα. 3
Cyber_Cookie 11 ώρες πριν #14345 11 ώρες πριν 15 minutes ago, sotiris said: Πριν πάρω τη σιτροένα, είχα ψηθεί πάρα πολύ για το yaris cross και το απλό yaris. Είχε μια έκδοση 1.5 125 αλόγα με 17κ, πολύ τίμιο στα λεφτά. Το μειονέκτημά του ήταν ότι δεν χώραγα καλά στο κάθισμα, ο λόγος που δεν το πήρα ήταν κυρίως αυτός. Με 11 χρόνια εγγύηση νομίζω ότι τα μισά θερμικά θα είναι τογιότα Δεν έχει non hybrid όμως άλλο πια. Kαι ρε γμτ είναι πολύ άσχημο το cross, ενώ σαν σύνολο δεν είναι πολύ κακό. Γιατί το έκαναν σαν fking emoji. Γιατί.
sotiris 10 ώρες πριν #14346 10 ώρες πριν Ήταν το 2021 προς το τέλος του χρόνου όταν έψαχνα αυτοκίνητο (κάπου Οκτώβριο - Νοέμβριο του 2021), και το πιο φτηνό ήταν αντιπροσωπεία Τογιότα στη Νέα Μάκρη. Νομίζω η τιμή ήταν για το απλό cross, το 4κίνητο που ήθελα πήγαινε 25κ και ξέφευγε και ήταν τα πρώτα που έρχονταν τότε. Και πάλι 17κ για yaris δεν είναι λίγα, 8κ η σιτροένα με 35000 χλμ. αλλά 10ετίας (τότε), τώρα 15ετίας. Και αν η σιτροέν δώσει 11 χρόνια εγγύηση θα κλείσει στον 1 χρόνο και τα άλλα 10 δεν θα χεις που να κανεις σερβις 3
Cyber_Cookie 7 ώρες πριν #14347 7 ώρες πριν 2 hours ago, sotiris said: Και αν η σιτροέν δώσει 11 χρόνια εγγύηση θα κλείσει στον 1 χρόνο Όχι μόνο. Δεν είναι αυτοσκοπός η εγγύηση αλλά όσο να ναι είναι ενδεικτική του με πόσο lifespan έχει σχεδιαστεί κάτι. Και φυσικά από τις μεγάλες τζάμπα (χωρίς δλδ πληρωμένη επέκταση) εγγυήσεις, κερδίζουν και πάλι οι αντιπροσωπείες οπότε για να μην την δίνουν οι κατασκευαστές κάτι ξέρουν. Τους τελευταίους μήνες είμαι πολύ προβληματισμένος με το θέμα του αυτοκινήτου γιατί από τη μια θέλω να ξεφύγω από τα shitboxes αλλά από την άλλη δε θέλω να χρεωθώ με δάνειο ένα econobox που θα γίνει μαύρη τρύπα με το που πλησιάσει τα 100κ. Spoiler και το χειρότερο είναι πως οι μονες επιλογές της προκοπής είναι τα άψυχα γιαπωνεζικα brands που παραδοσιακά κράζω. **Sad puppy noises** 1 1
Recommended Posts