HotPeanut 2 ώρες πριν #14841 2 ώρες πριν 10 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: @sotiris Ούτε εγώ ήξερα ότι έχει βγει τέτοια έκδοση, ήταν στη μόδα τότε οι κομπρέσορες. Στην Ελλάδα πουλιόταν το "απλό" 1.8 turbo με τα 190 άλογα. Ένας γρήγορος κουβάς είναι 1 1
sotiris 2 ώρες πριν #14842 2 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: @sotiris Ούτε εγώ ήξερα ότι έχει βγει τέτοια έκδοση, ήταν στη μόδα τότε οι κομπρέσορες. Στην Ελλάδα πουλιόταν το "απλό" 1.8 turbo με τα 190 άλογα. Ένας γρήγορος κουβάς είναι Δεν ήταν turbo, ήταν ατμόσφαιρα παρόμοια τεχνολογία με το vtec. Γι' αυτό έχω κολλήσει τόσο, vtec και κομπρέσσορα shut up and take my money. Αλλα οκ, κάποια άλλη στιγμή
Simon 2 ώρες πριν #14843 2 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Δεν ήταν turbo, ήταν ατμόσφαιρα παρόμοια τεχνολογία με το vtec. Αυτό που πουλιόταν εδώ; Δύσκολο, που να βγάλει τόσα άλογα η τουοτα απο 1.800 κυβικά 7 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Αλλα οκ, κάποια άλλη στιγμή Τι να πούμε κι εμείς
Cyber_Cookie 53 λεπτά πριν #14844 53 λεπτά πριν 1 hour ago, Simon said: Δύσκολο, που να βγάλει τόσα άλογα η τουοτα απο 1.800 κυβικά Laughs in G16EGTS.
Simon 30 λεπτά πριν #14845 30 λεπτά πριν 21 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Laughs in G16EGTS. Μιλάμε για ατμόσφαιρα, δεν παρακολουθείς
Recommended Posts