DEADLAZARUS Ιούλιος 5, 2024 #19061 Ιούλιος 5, 2024 Βρετανία: Συντριπτική η νίκη για τους Εργατικούς του Κιρ Στάρμερ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ WWW.KATHIMERINI.GR Πανωλεθρία για τους Συντηρητικούς – Ο Ρίσι Σούνακ παραδέχθηκε την ήττα του συγχαίροντας τον νικητή. 16 ώρες πριν, το μέλος Simon έγραψε: Συγγνώμη αλλά γέλασα, τώρα θυμήθηκαν την καταφρόνηση 3
acct Ιούλιος 5, 2024 #19062 Ιούλιος 5, 2024 55 minutes ago, DEADLAZARUS said: Πανωλεθρία για τους Συντηρητικούς – Ο Ρίσι Σούνακ παραδέχθηκε την ήττα του συγχαίροντας τον νικητή. Συγχαρητήρια και στον Nigel Farage, που κατάφερε με την 8η να εκλεγεί βουλευτής και στη χώρα του. 1 1
Cyber_Cookie Ιούλιος 5, 2024 #19063 Ιούλιος 5, 2024 1 hour ago, acct said: Συγχαρητήρια και στον Nigel Farage, που κατάφερε με την 8η να εκλεγεί βουλευτής και στη χώρα του. Είδατε τι ανέβασε στο twitter του ε με το που ανακοινώθηκαν αποτελέσματα; Spoiler 7
Cyber_Cookie Ιούλιος 6, 2024 #19064 Ιούλιος 6, 2024 Γκάφα Μπάιντεν: «Είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε με έναν μαύρο πρόεδρο» | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ WWW.KATHIMERINI.GR Ο Τζο Μπάιντεν προέβη σε ακόμη ένα ολίσθημα, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «είναι περήφανος» που... 5
DEADLAZARUS Ιούλιος 6, 2024 #19065 Ιούλιος 6, 2024 Παγκόσμιος διασυρμός για την εξαήμερη εργασία WWW.NEWS247.GR Δεκάδες χρήστες των social media αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης καταδικάζουν την επιλογή της... 1 2 2 1
minast Ιούλιος 6, 2024 #19066 Ιούλιος 6, 2024 30 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Παγκόσμιος διασυρμός για την εξαήμερη εργασία WWW.NEWS247.GR Δεκάδες χρήστες των social media αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης καταδικάζουν την επιλογή της... 1
DEADLAZARUS Ιούλιος 7, 2024 #19067 Ιούλιος 7, 2024 Tρία παιδιά νεκρά από φωτιά σε σπίτι στη Αυστραλία - Συνελήφθη ο πατέρας τους - CNN.gr WWW.CNN.GR Τρία παιδιά , ανάμεσά τους κοριτσάκι δέκα μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι... 1
Cyber_Cookie Ιούλιος 7, 2024 #19068 Ιούλιος 7, 2024 New York Times: Εκτός ελέγχου μισθοφόροι στην Ουκρανία εκτελούν Ρώσους αιχμαλώτους – Ένας Έλληνας ανάμεσά τους | in.gr WWW.IN.GR Αμερικανικά ΜΜΕ ρίχνουν φως στις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από ξένους μισθοφόρους στο ουκρανικό...
astrolabos Ιούλιος 7, 2024 Author #19069 Ιούλιος 7, 2024 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: New York Times: Εκτός ελέγχου μισθοφόροι στην Ουκρανία εκτελούν Ρώσους αιχμαλώτους – Ένας Έλληνας ανάμεσά τους | in.gr WWW.IN.GR Αμερικανικά ΜΜΕ ρίχνουν φως στις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από ξένους μισθοφόρους στο ουκρανικό... Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι Ουκρανοί κάνουν στους Ρώσους ότι έκαναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς; #Буча Επίσης το άρθρο "βρωμάει" fake news. O Gaspar Grosse εμφανίζεται σε δύο μόνο αποτελέσματα· New York Times και Κοσμοδρόμιο
Cyber_Cookie Ιούλιος 7, 2024 #19070 Ιούλιος 7, 2024 7 minutes ago, astrolabos said: Δηλαδή θες να μου πεις ότι οι Ουκρανοί κάνουν στους Ρώσους ότι έκαναν οι Ρώσοι στους Ουκρανούς; #Буча Επίσης το άρθρο "βρωμάει" fake news. O Gaspar Grosse εμφανίζεται σε δύο μόνο αποτελέσματα· New York Times και Κοσμοδρόμιο Οι New York Times είναι από τα πλέον φιλοπουτινικά μέσα, γνωστό αυτό. Και το άρθρο λέει οτι το κάνουν μισθοφόροι οι οποίοι είναι και περήφανοι για αυτό που κάνουν και τα ανεβάζουν στο τελεγκραμ απείραχτα. Μαζεύουν κανονικότατα αυτιά όπως η 101 στο Βιετνάμ. Ψάξε να δεις, δε κρύβονται. Το οτι πλέον και από την ρωσική και από την ουκρανική πλευρά πολεμάνε εκτός του τακτικού στρατού και δεκάδες ομάδες με ακροδεξιούς μισθοφόρους/δολοφόνους απ όλο τον κόσμο δεν αλλάζει όποιο αφήγημα και να υποστηρίζεις το έλεγα από την πρώτη μέρα και θα συνεχίσω να το λέω: ο πόλεμος αυτός το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ισχυροποιήσει τους κάθε λογής εθνικιστές και νεοναζί απ όλες τις πλευρές. Και μετά από σχεδόν 3 χρόνια έχει χαθεί κάθε έλεγχος. 3
HotPeanut Ιούλιος 7, 2024 #19071 Ιούλιος 7, 2024 Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους δημοτικούς υπαλλήλους - Πώς έβγαζαν 700.000 ευρώ το χρόνο από εκβιασμούς | in.gr WWW.IN.GR Δημοτικός Αστυνομικός της Αθήνας λάμβανε από 3.000 έως και 6.000 ευρώ ανά κατάστημα... This is business κυρίες και κύριοι. 6 1 1 1
Cyber_Cookie Ιούλιος 7, 2024 #19072 Ιούλιος 7, 2024 Κίνα: Ερευνητές δημιούργησαν ρομπότ με εγκέφαλο που αναπτύχθηκε σε εργαστήριο - ertnews.gr WWW.ERTNEWS.GR Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια Tianjin και Southern University of Science and Technology στην Κίνα ανέπτυξαν ένα... 3 2
DEADLAZARUS Ιούλιος 8, 2024 #19074 Ιούλιος 8, 2024 Η Γαλλία σε αχαρτογράφητα νερά: Η νίκη της Αριστεράς και ο «γρίφος» της νέας κυβέρνησης | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ WWW.KATHIMERINI.GR Μετά από μια διπλή εκλογική αναμέτρηση σε κλίμα ακραίας πόλωσης, ανατροπή δεδομένων... 1
p55 Ιούλιος 8, 2024 #19075 Ιούλιος 8, 2024 16 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Δημοτικός Αστυνομικός της Αθήνας λάμβανε από 3.000 έως και 6.000 ευρώ ανά κατάστημα... Θερίζει η ακρίβεια και κάπως πρέπει να βρεθεί τρόπος να συμπληρώνεις το εισόδημά σου. Αλίμονο από εμάς του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουμε τρόπο να βγάλουμε κανένα εξτραδάκι . Άραγε, αν κόψω τις καλημέρες μέχρι πόσα μου δίνετε ; 1
astrolabos Ιούλιος 8, 2024 Author #19076 Ιούλιος 8, 2024 58 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Άραγε, αν κόψω τις καλημέρες μέχρι πόσα μου δίνετε ; Χρόνο ζωής 5
Cyber_Cookie Ιούλιος 8, 2024 #19077 Ιούλιος 8, 2024 1 hour ago, p55 said: Αλίμονο από εμάς του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουμε τρόπο να βγάλουμε κανένα εξτραδάκι . Mπορείς να γίνεις newsposter ή reviewer στον Λάμπη. Μια χαρά εξτραδάκια πληρώνει. Άλλοι με αυτά τα εξτραδάκια ανοίξανε σπίτια και σπουδάσανε παιδιά. 1 hour ago, p55 said: Άραγε, αν κόψω τις καλημέρες μέχρι πόσα μου δίνετε ; Μέχρι τόσα: Spoiler Αφού δε θα τις κόψεις αφού. 5
HotPeanut Ιούλιος 8, 2024 #19078 Ιούλιος 8, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Θερίζει η ακρίβεια και κάπως πρέπει να βρεθεί τρόπος να συμπληρώνεις το εισόδημά σου. Αλίμονο από εμάς του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουμε τρόπο να βγάλουμε κανένα εξτραδάκι . Άραγε, αν κόψω τις καλημέρες μέχρι πόσα μου δίνετε ; 1 5
p55 Ιούλιος 8, 2024 #19079 Ιούλιος 8, 2024 29 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Mπορείς να γίνεις newsposter ή reviewer στον Λάμπη. Ή και TikToKer που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολιτική καριέρα. 4
Cyber_Cookie Ιούλιος 8, 2024 #19080 Ιούλιος 8, 2024 17 minutes ago, p55 said: Ή και TikToKer που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολιτική καριέρα. Καλά μπορείς να κάνεις και ΟΦ αν δεν έχεις ήδη. Εγώ ξέρεις, έχω. 1 1
Recommended Posts