Jump to content



Ethernet driver για Aspire E5


Recommended Posts

Εχω ενα Acer Aspire E5-572g-5926 και δε μπορω να βρω πουθενα drivers για τον ethernet controller. H Acer στο site της εχει μονο για wifi και bluetooth ενω στο cd που το συνοδευε εχει καποιους της realtek οι οποιοι δε δουλευουν καθως δε μπορουν να βρουν τη συσκευη (αρα δεν ειναι της realtek ο controller?).

 

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

α) Για ποιο λειτουργικό σύστημα ψάχνεις drivers;

 

H Acer στο site της εχει μονο για wifi και bluetooth

 

β) αποκλείεται. Δες ξανά (μήπως είναι ενσωματωμένοι στους drivers του chipset

 

γ) Μπούταρε με ένα live ubuntu και δες αν παίζει κανονικά το ethernet.

 

δ) Γιατί ψάχνεις ξαφνικά drivers; Έκανες format;

Link to comment
Share on other sites

Τελικα βγηκε ακρη. Για το 572G δεν υπαρχουν drivers για ethernet ουτε για τις usb 3. Ευτυχως ομως εχει τους ιδιους controllers με το 571G οποτε αν θελει καποιος drivers πρεπει να τους κατεβασει απο τη σελιδα του δευτερου.

 

Απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου, ενας απλος χρηστης που δεν εχει ιδιαιτερη επαφη με το αντικειμενο απλα δε θα εχει ethernet και usb 3.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.εχω ακριβως το ιδιο λαπτοπ!το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το μικροφωνο.δοκιμασα skype,ηχογραφηση windows αλλα τιποτα.προφανως μπορει και να μην εχει καθολου μικροφωνο.σε εσενα δουλευει το μικροφωνο?

Link to comment
Share on other sites

Χμ δε ξερω να σου πω την αληθεια.. Δεν ηταν δικο μου, μου το εδωσαν να περασω τα 7 που ηθελαν και το επεστρεψα. Σε μενα η καρτα ηχου αναγνωριστηκε απο το λειτουργικο οποτε δεν ασχοληθηκα παραπανω. Επισης δε βρηκα κατι για την καμερα αλλα απο τη στιγμη που δε μου εβγαζε καποιο προβλημα στον hw manager υποθετω ειναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.