Jump to content



Recommended Posts

Καλημερα παιδια!καινουργιος εδω.Προσφατα το προβληματικο μου deathadder2013 τα εφτυσε εντελως.Μονο τα ledakia λειτουργουν.Οποτε ειμαι σε αναζητηση ποντικιου.Μιλησα με την ραζερ και μου ειπαν να το κανω rma.Εγω δεν θα μπω σε μια τετοια διαδικασια γιατι το mouse το ειχα παρει απο αθηνα και ειμαι 6 ωρες μακρια χωρις δικο μου μεταφορικο.Δεν εχω ιδεα ποτε θα ανεβω  και επισης το εχω ανοιξει.Ασε που με τρωει να χαλασω καπου τα λευτα μου.Οποτε μαλλον θα παρω καινουργιο.Πριν απο αυτο ειχα το zowie am που το χρησιμοποιω και τωρα το οποιο νομιζα οτι ειναι το ιδανικο ποντικι μιας και ηταν το 1ο μου gaming mice(τελικα λιγο μικρο-κοντο,ελαφρυ και οχι αποκλειστικα για δεξιοχειρες.καλο ποντικακι παρολα αυτα!Το deathadder αν και προβληματικο(το δικο μου και οχι μονο)μου προσεφερε πολυ καλη ανεση στο gaming,στο χερι μου και ειχα καλητερες επιδοσεις μιας και εχω ενα θεματακι με αυτα περι ποντικιου(βλεπε missclicks οταν παιζω adc στο λολ.).Επισης με το synapse εβαζα εγω οτι dpi θελω πραγμα που με βολευε(παιζω στα 1100-1150 και σηκωνω το ποντικι στον αερα ενα ελαχιστο για να κεντραρω οθονη!δηλαδη μικρες κινησεις).πλεον θελω να αγορασω ενα καιμουργιο mice οπως ειπα.Max μπορω-θελω  να δωσω 60 με ταβανι τα 90 ευρο αν υπαρχει κατι πολυ καλο.Θελω στο περιπου κατι παρομοιο με το deathadder.Για δεξιοχειρες περιπου ιδιο κοψιμο χωρις 200 κουμπια.Ποιο πολυ θελω να "δενει" στο χερι μου και να εχει καλο σενσορα-accurasy.Δηλαδη να πηγαινει εκει που θελω οχι να προσπαθω να κανω "kite" και να φευγουν τα μισα missclicks.Ο τυπος μου (νομιζω)οτι ειναι palm grip αν και ενα μικρο  μερος της παλαμης ακριβως εκει που τελειωνουν τα δακτυλα μου μενει παντα στον αερα!Δηλαδη δεν αραζω ολη την χερουκλα πανω στο ποντικι και για καποιον λογο το δαχτυλο στο αριστερο κλικ ειναι παντα στον αερα οταν gameαρω.Καπως ετσι με βολευει να πιανω το ποντικι.Εχω επισης μεγαλο χερι.Οχι την υπερχερουκλα αλλα σχετικα μεγαλο.Θα στειλω και 2-3 photos για ποιο σαφες συμπερασματα :p.Εχω μια εμονη με το ποντικι σε φαση οταν παω σε net να παιξω δεν με βολευει τιποτα και ειμαι αθλιος.

Ευχαριστω για τυχων απαντησεις σας σχετικα με την αγορα μου! :))Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθεισετε γιατι εδω που μενω δεν εχω την δυνατοτητα να παω σε καποιο μαγαζι και να checkarw διαφορα mice....ευχαριστω και παλι!

και εδω ειναι μια λιστα με τα ποντικια που εχω "σταμπαρει"

-steelseries rival

-zowie ec1 evo cl

-coolmaster reaper

-epik gear meduza(πολυ τζαμι το πορτοκαλι-μαυρο)

-Corsair Sabre RGB (αυτο νομιζω παιζει να μην κανει για το χερι μου(πρεπει να ειναι ποιο πολυ claw grip) αλλα μου αρεσει εμφανισιακα πολυ

-Mionix Naos(μονο το μοντελο 3200 βρισκω απο ελληνικο καταστημα και δεν ξερω αν εχει μεγαλη διαφορα απο το 5000 και το 7000)

και το logitech g502 proteus core εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ καλο αλλα παλιοτερα ειχαν 1-2 logitech(ποιο παλια μοντελα) στο νετ και δεν με βολευαν μια!οποτε μαλλον ακυρο αυτο.

P.s θελω να εχει software να ρυθμιζω εγω το dpi.αυτα νομιζω εχουν ολα εκτος απο το zowie που εχει 3 scales και το 1150 ειναι κομπλε.

post-64507-0-33349900-1417522730_thumb.j

post-64507-0-21402000-1417522795_thumb.j

post-64507-0-30345500-1417522854_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgm-2005-klow1-alcor-gaming-mouse-p-PER.641393

περίπου στη σχήμα του Deathadder με οπτικό αισθητήρα.

 

Τσέκαρε το 

 

@GruntGR,  <--- περισσότερα ο ειδικός 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
Link to comment
Share on other sites

είχα το evo ec1 και τώρα το DA 2013. Και τα 2 ίδια σχεδόν στο σχήμα με το evo να έχει ποιο ποιοτικό feeling. Αν έπαιρνα τώρα θα δοκίμαζα το rival έχω ακούσει καλά λόγια και είναι παρόμοιο με τα άλλα 2, γενικά τέτοιο σχήμα μου αρέσει, αν έχεις μεγάλα χέρια όποιο και αν πάρεις απο τα τρία το ίδιο θα σου φανεί.

Link to comment
Share on other sites

ειμαι αναμεσα σε rival evo ec1 cl και epic gear meduza(μου αρεσει αρκετα αυτο το ποντικι και ψηνομαι να το δοκιμασω αν αξιζει φυσικα.)υπαρχει καποιο ατομο που εχει δοκιμασει το epic gear...??για τα αλλα 2 πανω κατω ξερουμε...και κατα ποσο κουμπωνουν στο χερι περιπου  οπως το DA 2013??help  :D

Έγινε επεξεργασία από kokoubito92
Link to comment
Share on other sites

αν ενδιαφέρεσαι για το Naos 7000 υπάρχει αυτές τις μέρες -μέχρι μεθαύριο- σε προσφορά στο Massdrop με 40€ περίπου συμπεριλαμβανόμενου του κόστους αποστολής αλλά να υπολογίζεις ότι θα παραλάβεις με βάση τις ημερομηνίες του Massdrop, δλδ. όχι αμέσως.

 

Παρομοίως για το Avior 7000 που είναι περίπου ίδιο με βασικότερη διαφορά στο σχήμα, το Avior κάνει και για claw grip, υποτίθεται βολεύει και αριστερόχειρες.

Έγινε επεξεργασία από salde
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

κανε λιγη υπομονη για το EC1 refresh, εδω πριν λιγες ωρες ανακοινωθηκε το FK2 !! http://zowiegear.com/index.php?i=news&p=59

 

ο 3090 στα τωρινα EC evo ειναι  EOL και η υλοποιηση του PWM3310 στα zowie ειναι πρακτικα η καλυτερη της αγορας με ελαχιστο smoothing και 4 πληρως λειτουργικα  dpi steps !! 

 

το alcor εινα πρακτικα ενα mini-deathadder, πολυ τιμιο για τα λεφτα του αλλα θα σου πεσει μικρο  και  θα αναγκαστεις να αλλαξεις σε claw / fingertip  grip.

 

το naos απο την αλλη, δεν με βολεψε καθολου το πιασιμο σε συγκριση με το παλιο καλο intellimouse explorer !  το 3200 ειδικα  δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα του, ιδιος αισθητηρας με το  518 του 2005, 10 εκατοστα LOD και πολυ "επιθετικο" angle snapping ! καλη κατασκευη αλλα ολα τα υπολοιπα το χαντακωνουν, ισως δωσω στο castor μια ευκαιρια αμα τελικα κυκλοφορησει πριν το spawn v2 της cm storm ( ιδανικο καλουπι το συγκεκριμενο για τα χερια και το grip μου )  

 

ουτε το καλουπι του cyclops με βολεψε ( παρομοιο σχημα με  naos και medusa ) g502 πολυ βαρυ για 40cm+/360 sens και πολυ ακριβο, οπως το corsair RGB, ξαναλεω πως και headshot να κανει απο μονο του - προσωπικα πανω απο 60 σε mouse δεν τα δινω ! 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

επειδή και εγώ έχω πάνω κάτω τα ίδια θέματα με σένα. εγώ ξεκίνησα την προτίμου δοκιμη σε razer και μου βγήκε λίγο αστο... από τότε έχω δοκιμάσει αρκετά gaming mice είχα το g9x 4 χρονια και μιλάμε για πολύ χρήση και λιώσιμο και δυστυχώς αφού το πέταξα σε τοίχο χάλασε ;-) εδώ και αρκετό καιρό το έχω αλλάξει με το proteus g502 και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο συνιστώ με 1000

Link to comment
Share on other sites

επειδή και εγώ έχω πάνω κάτω τα ίδια θέματα με σένα. εγώ ξεκίνησα την προτίμου δοκιμη σε razer και μου βγήκε λίγο αστο... από τότε έχω δοκιμάσει αρκετά gaming mice είχα το g9x 4 χρονια και μιλάμε για πολύ χρήση και λιώσιμο και δυστυχώς αφού το πέταξα σε τοίχο χάλασε ;-) εδώ και αρκετό καιρό το έχω αλλάξει με το proteus g502 και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο συνιστώ με 1000

ποιο razer ειχες?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.