Jump to content



Τροφοδοσία GTX970, σύνδεση 8in adaptor


Recommended Posts

Aγόρασα την Gigabyte Gaming GTX970 και έχω ερώτηση για το τροφοδοτικό.Η κάρτα θέλει ένα 8pin και ένα 6pin.Το τροφοδοτικό μου έχει 6pin αλλά δεν έχει 8pin.Η κάρτα έρχεται μαζί με ένα adaptor, από την μία έχει 2 εισόδους και καταλήγει σε βύσμα 8pin.Τις 2 εισόδους τις συνδέω σε 2 διαφορετικά καλώδια που έχει το τροφοδοτικό ή πάνω σε ένα καλώδιο; (το κάθε καλώδιο του τροφοδοτικού έχει 3 εξόδους για να κουμπώσει το adapter) Εγώ το έχω συνδέσει πάνω στο ίδιο καλώδιο.Εχω κάνει σωστά;Αν δοκιμάσω σε 1+1 καλώδια του τροφοδοτικού μπορεί να κάνω ζημιά στη κάρτα;

 

To psu είναι της Corsair στα 650watt αλλά δεν θυμάμαι καθόλου το μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρητικά και με τα 2 είσαι ΟΚ. Αλλά, μιας και η 970 δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα εγώ θα έβαζα μόνο το ένα καλώδιο. Είναι και single railed τα Corsair (τουλάχιστον, τα περισσότερα από όσο θυμάμαι). 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα,

 

συνεχίζω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίξω νέο.

 

έχω παραγγείλει την asus strix gtx 970 και για τροφοδοσία της έχει ένα 8pin. Στη συσκευασία δεν περιέχεται κανένας αντάπτορας. Το τροφοδοτικό μου είναι το Seasonic SS650HT Active 80 plus και δεν έχει 8pin. Έχει όμως 2 6pin. Τι αντάπτορα χρειάζεται να αγοράσω που να παρέχει τα σωστά watt στην κάρτα;

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

 

Μια διευκρίνιση θα ήθελα: είδα σε ξένα φόρουμ ότι κάποιοι προτείνουν και τη λύση 2 6pin σε 8pin. Είμαι καλυμμένος με ένα 6pin σε 8pin από άποψη παροχής watt; το αναφέρω έχοντας την ανησυχία μήπως δεν παρέχει την απαραίτητη ισχυ στην κάρτα.

 

(Να ξεκαθαρίσω ότι δεν σε αμφισβητώ, απλά για να είμαι σίγουρος).

Link to comment
Share on other sites

εννοείς απο 2 6pin να πας σε ένα 8pin? Αν ναι τότε όχι και θα είσαι μια χαρά καλυμμένος και με τον αντάπτορα. Και χωρίς αυτόν θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά απλά δε ξέρω αν πιάνουν τα χέρια σου για να σε καθοδηγήσω. εξάλλου το κόστος απόκτησης του αντάπτορα είναι μικρό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.