Jump to content



Recommended Posts

Γεια και πάλι η κοπελα μου εχει αυτο εδω το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500c-59-397791-156-intel-dual-core-1005m-2gb-500gb-free-dos-black-p-PER.910179 εχω ενα προβλημα συχνα πυκνα ξαφνικα δεν υπαρχει wifi εξαφανιζεται απο τις συσκευες  και δεν υπαρχει πουθενα γενικοτερα με ενα  format φτιαχνει αλλα δεν θεωρω οτι ειναι λυση, ξαναπερασα drivers Κλπ αλλα τιποτα δεν υπαρχει πουθενα τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις Win7 πάνε στις ιδιότητες του ασύρματου προσαρμογέα(wifi adapter) και μετά στις παράμετρους. Εκεί δες στις επιλογές ενέργειας αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή απενεργοποίησης του προσαρμογέα για εξοικονόμηση ενέργειας. Αν είναι ξετσέκαρε την μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.

Αν δεν σου εμφανίζεται καθόλου ο ασύρματος προσαρμογέας πάνε στο windows mobility center (με windows key + X ) και ενεργοποιήσε τον απο εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.