Jump to content



Ο υπολογιστής freezari και δεν κάνει τίποτα!


Recommended Posts

Έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή καθημερινά έτσι στα καλά καθούμενα θα κολλήσει τουλάχιστον μία φορά μπορεί και δύο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον κλείσω από μόνος του δεν κάνει τίποτα ούτε σβήνει απλός μένει έτσι όπως ήταν πριν χωρίς να κουνιέται τίποτα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας γιατί αυτό είναι ενοχλητικό όπως καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Τυχαιο freeze χωρις BSOD ειναι τα παντα.

 

Αρχιζεις απο:

 

Event Viewer μπας και λεει τιποτα, τι critical error εφαγε την περιοδο πριν/ταυτοχρονα με το freeze.

 

HD sentinel/καποιο προγραμμα να δεις health απο δισκο.

 

Memtest

 

Update drivers απο τα παντα, clean installs αν μπορεις.

 

Μετα format και κοιτας και για υπολοιπα hardware.

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Στον event viewer πήγα και σήμερα την ώρα που έγινε το freeze μου δείχνει ένα σφάλμα (Η ανοιχτή διαδικασία για την υπηρεσία "BITS" στο DLL "C:\Windows\System32\bitsperf.dll" απέτυχε. Τα δεδομένα επιδόσεων για αυτήν την υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμα. Τα πρώτα τέσσερα byte (DWORD) της ενότητας δεδομένων περιέχουν τον κωδικό σφάλματος.) Perflib 1008. Επίσης άμα πάω στο σύστημα του event viewer μου λέει κρίσιμο kernel-power 41. H ram είναι κομπλέ έχω κάνει το τεστ από drivers είναι όλοι ανανεωμένοι και ο δίσκος είναι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Trexx είναι χρήστης του φόρουμ!!! Αν δε κάνω λάθος αντιμετώπισε προβλήματα μΕ την κάρτα αυτή. Αν θες τσέκαρε και το παραπάνω λινκ που έδωσα μπας και βοηθηθείς

Link to comment
Share on other sites

Ολα οσα ειπαν οι απο πανω....Μπορει να ειναι η καρτα-θερμοκρασιες-οι μνημες ή οι δισκοι...Ξεκινα με τα ευκολα(θερμοκρασιες-Hard Disk Sentinel) και προχωρα στα υπολοιπα αν στο ξανακανει...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.