Jump to content

ATI 9600 PRO H ATI 9600 XT ??

jose

Recommended Posts

Posted

ποια απο τις δυο να παρω ρε παιδια? την ΧΤ την εχω βρει 120 euro

υπαρχει καποια καλητερη σε αυτα τα χρηματα

Posted

οχι δεν θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα χτυπα την για μενα.

Posted

Για μενα χτυπα με τα 128 δεν νομιζω οτι στη συγκεκριμενη καρτα σου χρειαζονται τα 256 mb.Εγω δοκιμασα την asus 9600 χτ με τα 128 και μου φανηκε πολυ καλη για την κατηγορια της.

Posted

Τα 256 δεν προσφέρουν τίποτα στις 9600 όπως και σε όλες τις κάρτες αυτής της κατηγορίας...

Καλήτερη είναι η XT αλλά μην περιένεις και σοβαρές διαφορές....

Posted

Ένας φίλος μου πάντως, έχει την ASUS 9600XT με 128ΜΒ και βλαστιμάει που δεν πήρε με 256ΜΒ επειδή πχ στο Max Payne 2 δεν μπορούσε να το παίξει στα full για λίγα MΒ.

Posted
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ένας φίλος μου πάντως, έχει την ASUS 9600XT με 128ΜΒ και βλαστιμάει που δεν πήρε με 256ΜΒ επειδή πχ στο Max Payne 2 δεν μπορούσε να το παίξει στα full για λίγα MΒ.

:blink:

Ο φύλος σου είναι σύγουρος ότι εφτεγε η κάρτα?

Posted

και εγώ με 9600προ σε 1024*768 με όλα στο φουλ το έπαιζα το παιχνίδι και από ότι θυμάμαι έβγαζε 50+ frames

Posted

Όπως είπα δεν μπορούσε να το παίξει με όλα στο FULL.

χλωμό να έφταιγαν τα 128... τα 256 δε δίνουν τπτ σε αυτές τις κάρτες...

Posted

Όπως είπα δεν μπορούσε να το παίξει με όλα στο FULL.

Σύγουρα δεν έφτεγε η η μνήμη της κάρτας πάντος!!!

Posted

Πόση ram έχει?

Posted

256. Αλλά θυμάμαι οτι (τουλάχιστον έτσι μου 'χε πεί) του έβγαζε μήνυμα πως χρειάζονται τάδε MB μνήμη στην κάρτα για να πάει σε 8Χ νομίζω antializing.

Posted

Πλυ καλη τιμη παρε την χτ 128αρα και οχι με 256 οπως ειπαν και τα παιδια δεν εχει διαφορα σε αυτην την κατηγορια

Posted

τι να λεω και γω που πηρα την 5200 με 256RAM....τα smilies δικα σας...

και επισης δεν μου το επαιζε(Μαχ Payne 2) με full details αλλα προφανως οχι λογω VRAM...

Posted

Εγώ το έπαιξα με μια 9500 np 64MB overclockαρισμένη σχεδόν στο full.

Όπως προείπαν οι άλλοι σε αυτήν την κατηγορία δεν έχουν νόημα τα 256mb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.