Jump to content
Κατά τις 00:00 και για λίγες ωρες θα βάλουμε τον Λάμπη για ύπνο για να ειναι ξεκούραστος για τις αυριανές καλημεροαγκαλίτσες!!

Κόλλημα στο "AHCI Drive Init" κατά την εκκίνηση

tragikos

Recommended Posts

Είμαι περίεργος να δώ βέβαια αν τα Smart σβήνουν και το πρόβλημα φεύγει με re-flash του firmware ( αν είναι destructive)

Λογικά όταν θα δώσουν τον δικό μου ως refurbished θα καθαρίσουν το SMART. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται με re-flash του firmware.

Απορώ βέβαια πως δημιουργήθηκαν τα 2 bad blocks, νόμιζα δε θα ξαναέβλεπα κάτι τέτοιο με τους SSD.

Δεν ακύρωσα την αντικατάσταση λοιπόν και περιμένω τον καινούριο. Σας ευχαριστώ πολύ @jax7480 και @felix για το χρόνο σας. :)

Έφτασε ήδη ο αντικαταστάτης, το βράδυ θα τον περάσω πάλι. Νιώθω "γυμνός" χωρίς SSD για το λειτουργικό :p

Για δωσε λεπτομερειες...ολα οκ τελικα?

Χρησιμοποιεις το modded bios ή το official?

Για δωσε λεπτομερειες...ολα οκ τελικα?

Χρησιμοποιεις το modded bios ή το official?

Μια χαρά όλα. Ήρθε η αντικατάσταση, πέρασα πάλι Win8.1 επέστρεψα τον παλιό, πήρα τα χρήματα για το κόστος αποστολής και ναι χρησιμοποιώ το modded BIOS, χωρίς να δω κάποια διαφορά.

Εδώ ένα CrystalDisk με τον παλιό:

post-37532-0-73130300-1425927065.png

Και με τον καινούριο:

post-37532-0-31783300-1425927066.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.