Jump to content


Router για small office


Recommended Posts

Καλησπέρα σας αναζήτω ρουτεράκι για ένα μικρό γραφείο για 10 υπολογιστές.

Τα ζητούμενα nat mapping καλή διαχείριση συνδέσεων και αν υπήρχει περιορισμός για τους επισκέπτες ακόμα καλύτερα.

 

Μάξ 100 ευρά

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πάρεις κάποιο ρουτεράκι που να παίρνει openwrt, πχ αρκετά μοντέλα της tp-link το υποστηρίζουν.

Μετά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να περιορίζεσαι από τον κατασκευαστή.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

O,TI είπε ο trendy παραπάνω:
 
http://www.skroutz.gr/s/3323444/TP-LINK-TL-WDR4900.html αν δεν σε νοιαζει το AC, υποστιρίζει 2.4 & 5 Ghz (a/b/g/n) και έχει έναν από τους ποιο γρήγορους επεξεργαστές για τέτοιου κόστους router. Διάβασε γιαυτό στα φόρα openwrt & ddwrt !! Το είχα πάρει σε προσφορά πριν χρόνο+ στα 80Ε, αξίζει για πολύ παραπάνω. Δεν έχει αναστενάξει ποτέ το έχω κάνει reset/σβήσει 5-6 φορές όλες και όλες !
 
Διαφορετικά http://www.skroutz.gr/s/3323554/TP-LINK-Archer-C7.html ή http://www.skroutz.gr/s/5177513/TP-LINK-Archer-C5.html αλλά ψάξε να βρείς την version 1.x  και όχι την 2.x (ολόιδιο h/w με το Archer C7 !! αλλά φτηνότερο !! https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_Archer_C5_v1.x)

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το archer το έχω στήσει σε πελάτη για να καλύψω μια αίθουσα μελέτης που συνδέονται 5 laptop. Εδώ και 4 μήνες δεν με έχουν πάρει ποτέ για πρόβλημα.

Κάτι άλλα linksys access point που έχουν εγκατεστημένα στον συγκεκριμένο πελάτη με εξωτερικές κεραίες κάθε μήνα θέλουν restart μετά απο 2 χρόνια χρήσης γιατί κολλάνε. Τα έχω μόνο για backup πια και έχω βάλει εσωτερικά access point σε κάθε χώρο για να ησυχάσω (είναι μεγάλος ο χώρος και έχει διάφορα οικήματα που έχουν γραφεία)

 

Δε του έχω περάσει WRT βέβαια.

Πρώτον δε μου άρεσε σε καμία δοκιμή που έκανα το wrt γιατί είδα αρκετή καθυστέρηση στο interface με ότι WRT και αν δοκίμασα.

Βέβαια οι συσκευές ήταν κατώτερες απο πχ το archer. Η καλύτερη ήταν το TP-Link 1043 άρα δε μετράει και πολύ η γνώμη-εμπειρία μου πάνω σε αυτό.

Έγινε επεξεργασία από swatoner
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η v2 του Archer C5 δεν έχει openwrt/ddwrt, δεν υποστιρίζεται. Και χωρίς openwrt/ddwrt, με το "μαμά" firmware αξίζει τα 73E αλλά εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα αν δεν έπαιρνε custom firmware.

 

Με openwrt/ddwrt είναι ΑΛΛΟ πράγμα !  Η buffalo ( http://www.buffalo-technology.com/en/technology/partnered-software/dd-wrt/ ) ααφου είδε ότι κανένα router της δεν ξέφευγε από το flashαρισμα και οτι αγοράζανε τα προϊόντα της μονο και μόνο γιατί υπήρχε υποστίριξη από ddwrt στο τέλος συνεργάστηκε μαζί τους. if you can't beat them, join them ! :D Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε τέτοιες κινήσεις και από tp-link/tenda.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.