Jump to content



earbuds με mic που να αντέχουν πάνω από χρόνο...


Recommended Posts

Λόγω συνεχών μετακινήσεων χρειάζομαι handsfree για τηλέφωνα και μουσική. Η χρήση είναι καθημερινή και πολύωρη. Σημειώνω ότι είμαι εξαιρετικά προσεκτικός, ώστε να μην τσακίζει το καλώδιο, ειδικά στα ευαίσθητα σημεία (λίγο πριν το καρφάκι) και όταν δεν τα χρησιμοποιώ τα βάζω σε ειδική θήκη.

 

Παρόλα αυτά δεν έχω καταφέρει να βρω hands free που να αντέχει πάνω από χρόνο. Τα περισσότερα μου ψοφάνε λόγω κομμένης επαφής εσωτερικά (στο σημείο πριν το καρφί), ενώ εξωτερικά δεν φαίνεται κανένα πρόβλημα.

post-34092-0-88827700-1432816933.jpg

Το καταλαβαίνω διότι αν πιέσω λίγο με το χέρι το συγκεκριμένο σημείο, φτιάχνει, αλλά μόλις το αφήσω δεν έχω ήχο πάλι. Συνήθως δεν έχω ήχο σε ένα από τα 2 ακουστικά.

 

Κατέληξα να αγοράσω κάτι  crystal audio (ελληνικής παραγωγής) από κωτσόβολο που έχουν ελεεινό ήχο, μόνο και μόνο για τα 2 χρόνια εγγύηση. Πριν περάσει ο χρόνος τα έπαιξαν και αυτά και μου τα άλλαξαν στην εγγύηση.

 

Σήμερα παρήγγειλα και τα xiaomi pistons youth edition που είδα ότι έχουν τα εσωτερικά συρματάκια κάλυψη από kevlar (μήπως και αποδειχτούν πιο ανθεκτικά)...

 

Εν ολίγοις: Ακούω προτάσεις για hands free που να βγάζουν καθημερινή χρήση, να τα έχετε δουλέψει δηλαδή πάνω από χρόνο, να έχουν πλακέ καλώδια (για λιγότερο μπλέξιμο/ξεμπλέξιμο) και να είναι και ποιοτικά για μουσική...

Link to comment
Share on other sites

Ιδιο θεμα εχω κι εγω με τα hands free και αναμενω να ερθουν τα xiaomi που παρηγγειλα πριν κανα δεκαπενθημερο. Οπτικα δειχνουν ανθεκτικα και στα reviews λενε οτι ειναι τουμπανο απο ηχο. Θα δουμε...

Αυτα που δε χαλανε αλλα δε τα παιρνω συνεχεια εξω λογο μεγεθους ειναι τα marshall (φοβερο μπασο, ωραια ακουστικα αλλα νοιωθω λιγο καγκουρια να κυκλοφορω με αυτα αν και βλεπω αρκετους να το χουν κανει ψιλομοδα).

Τα samsung τα χει βαλει το eshop crazy sunday αν θυμαμαι καλα κανα 40ρι ευρω (160 εχουν αν θυμαμαι καλα) αλλα εχοντας τα δοκιμασει θα ελεγα πως ειναι υπερεκτιμημενα και ο ηχος τους χρνματιζει σαν κατι ακουστικα της πλακας που ενισχυουν μπασο με αποτελεσμα να χανεις ολα τα υπολοιπα (αποψη μου)

Έγινε επεξεργασία από Nick74
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

αν μπει θερμοσυστελομενο στα σημεια που κόβονται ευκολα?

δεν θα κρατησει περισσοτερο? 

 

οχι γιατι δε μπορει να μπει (προσπαθησε να το κανεις εστω και με τη σκεψη σου λιγο  :p  )

Link to comment
Share on other sites

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω να σου προτεινω τα huawei honor earphones, νομίζω στην τιμή τους δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. http://www.banggood.com/Original-Huawei-Honor-Engine-Headset-Earphone-with-Mic-for-Smartphone-p-940441.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.