Jump to content



Recommended Posts

RustLogo-Normal.png

 

Αν και πάνω από ένα χρόνο που κυκλοφορεί σε early access το παιχνίδι,είδα ότι δεν υπήρχε θέμα στο φόρουμ.

 

Πρόκειται για open world survival παιχνίδι,φτιαγμένο με unity engine,και είναι από τα λίγα παιχνίδια που μεταμορφώθηκε τελείως από την μέρα κυκλοφορίας σαν alpha ως τώρα,παρότι ακόμα alpha.Υπάρχουν σερβερς με 300 άτομα,κατά εμε too much.

 

tap.jpg?zoom=1.5&resize=910%2C471

 

http://playrust.com/

http://store.steampowered.com/app/252490/

 

 

 

Πριν 1.5χρόνο που είχα ασχοληθεί μαζί του,το παιχνίδι ήταν σε άλλο σημείο,πολύ ριχό,πολύ πιο άσχημο,με πολλά προβλήματα,όμως το μεταμόρφωσαν,σε σημείο που ασχολήσε μαζί του άνετα και ξεκούραστα.

 

Κραφτάρεις αντικείμενα,λουτάρεις,εξερευνείς τον χάρτη που είναι αρκετά μεγάλος,με πάρα πολλά resources για να βρεις.Ζόμπια και αρκούδες δεν έχω βρει,όπως είχε,οπότε μάλλον δεν υπάρχουν στο παιχνίδι πλέον.Έχει περιοχές με ραδιενέργεια που πρέπει να πας προετοιμασμένος,και λόγω της μόλυνσης αλλά και των άλλων παιχτών,αφού το loot εκεί είναι πολύ καλό!

Η επιβίωση είναι κάπως δύσκολη αν δεν έχεις φαγητό νερό,αλλά καταφέρνεις να τα μαζέψεις μετά από λίγη ώρα.Και μετά ξεκινάς να φτιάξεις όπλα,ή να βρεις.

 

Το καλύτερο απόλα είναι,ότι ξεκινάς γυμνός,με το λιλι έξω!

 

πως είναι το παιχνίδι πλέον:

Έγινε επεξεργασία από xtrmsnpr
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.